!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Binnendienst Rotterdam

 

Ter versterking van Skyworks Rotterdam (locatie Berkel en Rodenrijs)  zijn wij op zoek naar een:

Commercieel Binnendienst Medewerker (40 uur/week)

Wat ga je doen?

Als Commercieel Binnendienst Medewerker adviseer je onze klanten over het leveringspakket van Skyworks en ondersteun je de commerciële buitendienst en de vestigingsmanager. Verder ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van de werkzaamheden van de montageploeg. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve taken. Daarnaast sta je klanten te woord die de vestiging bezoeken en help je mee in het opstellen van de financiële rapportage. Ook vind je het niet erg om de handen uit de mouwen te steken op de vestiging. Je rapporteert aan de Vestigingsmanager.

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO-4 diploma of bezit MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie of een sterk onderbouwde motivatie om deze functie te vervullen.
  • Je bent stressbestendig en bezit uitstekende overtuigingskracht.
  • Je bent besluitvaardig, creatief en je denkt in oplossingen.
  • Je kunt accuraat en zelfstandig werken.
  • Je ben woonachtig in de regio Rotterdam.

Wat biedt Skyworks jou?

Een marktconform salaris. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot het volgen van (interne) opleidingen en zijn er reële doorgroeimogelijkheden bij voldoende ambitie en talent. Bij Skyworks hebben we 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, met de mogelijkheid om daar 32 van te maken.

Kun jij de bovenstaande vereisten afvinken en pak jij de verantwoording voor jouw succes? Stel jezelf vandaag nog aan ons voor! Stuur een mail met je CV naar sollicitatie@skyworks.nl ter attentie van dhr. C. van Oeveren.

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW