!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Binnendienst Utrecht

 

Ter versterking van het team van Skyworks Utrecht (Nieuwegein) zijn wij op zoek naar een:

Commercieel Binnendienst Medewerker

De uitdaging :

Als Commercieel Binnendienst Medewerker adviseer je onze klanten over het leveringspakket van Skyworks en ondersteun je de commerciële buitendienst. Verder ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van de werkzaamheden van de montageploeg. Daarnaast sta je klanten te woord die de vestiging bezoeken en help je mee in het opstellen van de financiële rapportage. Je rapporteert aan de Vestigingsmanager.

Wij vragen :

Voor deze ‘spin in het web’-functie ben je de juiste kandidaat wanneer je een opleiding hebt op MBO niveau, commercieel/administratief. Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, staat stevig in je schoenen en bent woonachtig in de regio Utrecht.

Wij bieden :

Wie ambitie en talent heeft, treft vele doorgroeimogelijkheden met veel ruimte voor ontplooiing en een competitief pakket arbeidsvoorwaarden.

Interesse en informatie :

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Mail je sollicitatiebrief, voorzien van CV, naar: sollicitatie@skyworks.nl, ter attentie van dhr. C. van Oeveren, HR Manager.

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW