!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Niemand begrijpt werken op hoogte beter

Over Skyworks

De specialist in werk op hoogte

Maatwerk oplossingen

Betrouwbare partner sinds 1874

Door ons brede aanbod van klim- en toegangsmateriaal kunnen wij u altijd de meest efficiënte oplossing bieden. U krijgt daarbij altijd een eerlijk advies over het aanschaffen en huren van het benodigde materiaal. Met 6 regionale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt.

Uw werk is ons uitgangspunt. Voor ieder project groot of klein bepalen wij samen met u de beste manier om uw werk toegankelijk te maken.
Mocht dit niet met standaard materieel lukken dan hebben wij de deskundigheid in huis voor het ontwerpen van project specifieke oplossingen.  

Skyworks is begonnen aan de Maas als de Rotterdamse ladder-fabriek en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie met een breed aanbod van diverse middelen voor werk op hoogte.

Bewezen kwaliteit

Eigen ontwikkeling en productie

Sevice en onderhoud

Bij de ontwikkeling van onze producten worden de meest recente Europese productnormen gevolgd. Voor een aantal van deze producten is Skyworks ook lid van de Nederlandse norm commissie.
Onze bedrijfprocessen worden continu geoptimaliseerd volgens de NEN-ISO-9001 standaard en de VCA**.

Onze ladders, trappen en steigers worden in huis ontwikkeld en geproduceerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De ervaring die wij op doen in de verhuur van het materieel wordt direct toegepast in vernieuwde ontwerpen. Onze service stopt niet na uw aankoop. U kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud en de jaarlijkse inspectie van uw materieel. Gespecialiseerde monteurs zijn hiervoor dagelijks bij onze klanten op locatie aan het werk.
Ook voor de verhuur staan onze servicemonteurs voor u klaar mocht u onverhoopt een storing hebben.

Sterke partners

Onderdeel van Tubesca-Comabi

Valbeveiliging - 3M CapitalSafety

Hangbruginstallaties - SkyClimber

Hoogwerkers - Doornbos

Tubesca-Comabi is onderdeel van de Frénéhard & Michaux groep en is marktleider in de ontwikkeling en verkoop van klimmaterialen in Frankrijk. De FM groep heeft diverse productie- en ontwikkelingsfaciliteiten in Frankrijk en Spanje. Skyworks is sinds 2008 onderdeel van Tubesca-Comabi.
VEILIG WERKEN OP HOOG NIVEAU

 

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW