!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Technisch adviseur Amsterdam

 

Functieomschrijving :

Als Commercieel Technisch Adviseur opereer je vanuit onze vestiging in Amsterdam en adviseer je onze (potentiële) klanten in de regio met betrekking tot de koop en/of verhuur van artikelen uit ons leveringspakket. Verder werf je actief nieuwe klanten en onderhoud je de contacten met onze bestaande relaties. Onze relaties zijn voornamelijk actief in de bouw- en renovatiemarkt. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet- en margedoelstellingen binnen jouw werkgebied. Daarnaast neem je deel aan beurzen en andere publiciteitsactiviteiten.

Functie-eisen :

De persoon die wij zoeken heeft een commerciële opleiding of vergelijkbaar op HBO-niveau, technisch inzicht en enige ervaring in een vergelijkbare functie. Je voelt je thuis in een competitieve omgeving, bent flexibel en je hebt affiniteit met de branche. Natuurlijk heb je geen hoogtevrees. Je bent in het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur BE) en bent woonachtig in de regio.

Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in het hierboven geschetste profiel, reageer dan snel en stuur je cv en motivatie op naar personeelszaken t.a.v.  dhr. C. van Oeveren.

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW