!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Accountmanager Rotterdam

Wat ga je doen?

Als accountmanager van Skyworks ben je verantwoordelijk voor de verhuur van steigers hangbruginstallaties en hoogwerkers los of in projectvorm. Daarnaast zit in je takenpakket tevens de verkoop van steigers, ladders, trappen, valbeveiliging en inspectie en reparatie. In dit geval is dat voor de regio Rotterdam en omstreken. Je standplaats is onze vestiging in Berkel en Rodenrijs. Je werkzaamheden bestaan voor 40% uit acquisitie, 40% relatiebeheer en 20% uit administratie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vullen van je agenda met klant-, dealer- en prospectbezoeken. Gedurende het jaar zijn er beurzen en demo dagen/avonden waar jij jouw productkennis en verkoopkwaliteiten laat zien aan een breed publiek. Per jaar krijg je een target welke jij natuurlijk probeert te overtreffen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager.

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO-4 diploma of bezit over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je beschikt over een commercieel inzicht, je bent resultaatgericht, hebt een winnaarsmentaliteit en je kan tegenslag goed relativeren;
  • Je bent onderhandelingsvaardig en bezit uitstekende overtuigingskracht;
  • Je bent besluitvaardigheid, creatief en je denkt in oplossingen;
  • Je hebt geen hoogtevrees

Wat biedt Skyworks jou?

Een marktconform salaris met een mooie bonusregeling. Verder wordt je een laptop, smartphone en een leaseauto ter beschikking gesteld en zijn er volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. Bij Skyworks hebben we 28 vakantiedagen, met de mogelijkheid om daar 32 van te maken.

Kun jij de bovenstaande vereisten afvinken en pak jij de verantwoording voor jouw succes? Stel jezelf vandaag nog aan ons voor!

Stuur een mail met je CV naar sollicitatie@skyworks.nl ter attentie van dhr. C. van Oeveren.

 

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW