Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De voordeelweken zijn gestart!

Voordeelweken Skyworks najaar 2023

Goed gereedschap is het halve werk! Profiteer daarom nu van de vele aanbiedingen tijdens de voordeelweken om je eigen rolsteiger, ladder of trap aan te schaffen.

Rolsteiger Pro-Line actie aanbieding Skyworks

Pro-Line rolsteigers

Als je regelmatig een rolsteiger huurt is het al snel voordeliger om deze zelf aan te schaffen. Als je een eigen opslagruimte hebt rijd je vandaar direct naar de klus en hoef je geen omweg langs de verhuurder te maken. En de kosten voor de huur, die je
anders iedere keer kwijt bent, steek je met een eigen steiger ook gelijk weer in eigen zak. 

Met de Pro-Line rolsteiger koop je een degelijke steiger waar je jaren lang plezier van hebt.  Wil je een steiger met een vloerhoogte die niet bij de voordeelweken staat vermeld? Vraag dan een offerte aan voor de beste prijs of bel tijdens kantooruren met onze service afdeling (010 - 514 00 75).

Een set uitwijkconsoles is een goede investering wanneer je regelmatig aan dakkapellen werkt. De consoles koppel je eenvoudig aan de rolsteiger, waardoor je snel een vlakke werkvloer maakt waarop je een stuk comfortabeler staat dan op een schuin dak.

Diverse trappen en ladders

Voor werkzaamheden in en om een huis mag een trap en een ladder eigenlijk niet ontbreken als je schilder bent of andere lichte onderhoudsklussen doet.

Dubbele trap Premium 2

De Primus bordestrappen hebben een extra brede basis en diepe treden waardoor je altijd zeer stabiel staat. De 4-treeds uitvoering is het meest verkochte model waarmee goed uit voeten kan als je bijvoorbeeld een kamer wilt schilderen of behangen. 

De Premium dubbele trap is van 2 kanten te beklimmen en de neerklapbare beugel zorgt ervoor dat je hem compact kan inklappen en makkelijk kan vervoeren. Ideaal dus als je op veel verschillende plekken werkt.

De Primus 2-delige opsteekladders zijn ideaal voor kortdurende werkzaamheden aan de buitenzijde van een pand. Ze zijn uitgevoerd in lichtgewicht aluminium en de standaard stabiliteitsbalk zorgt voor extra zijdelingse stabiliteit.  

Met een Pro-Line 3-delige reformladder koop je eigenlijk 2 ladders in. Voor het werk aan een gevel kan je de ladder opsteken en door de speciale reformscharnier boven in de 2 achterste ladderdelen kan je hem ook vrijstaand gebruiken. Door de uitgebogen bomen in de basis staat de ladder zeer stabiel, ook bij vrijstaand gebruik.  

De dakladder is speciaal ontwikkeld voor het werk op schuine daken. De verhoogde sporten zorgen ervoor dat je goed grip hebt bij klimmen en de ladder is voldoende breed om met volle lengte van je schoen op een sport te kunnen steunen  bij het uitvoeren van je werkzaamheden. De dakladder heeft een lengte van 6,7m en is in 4 losse delen makkelijk mee te nemen.

Actie aanbieding hoogwerker valbeveiligingset

Valbeveiliging voor in de hoogwerker

Met de UNYC Basic valbeveiligingset stap je altijd veilig een hoogwerker in. De set bestaat uit een harnasgordel met borstbevestiging en een positioneringslijn met steigerhaak waarmee je vastzet aan de korf en je voorkomt dat je uit de hoogwerker wordt geslingerd bij een onverwachte beweging.

De voordeelweken lopen tot medio december, zolang de voorraad strekt.

Deel dit via LinkedinDeel dit via Facebook
Deel dit via Mail

Deel dit via Whatsapp
terug naar overzicht
De voordeelweken zijn gestart!

Het laatste nieuws