Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

150 jaar vakmanschap mag gevierd worden! Profiteer nu van de vele jubileum aanbiedingen om je eigen rolsteiger, ladder of trap aan te schaffen.

Actie rolsteigers + GRATIS bordestrap

Als je regelmatig een rolsteiger huurt is het al snel voordeliger om deze zelf aan te schaffen. Met een eigen rolsteiger hoef je geen huurpenningen meer af te dragen en is de steiger geen kostenpost meer maar een investering waar je geld mee kan verdienen. 

Tijdens de jubileum weken zijn de actie rolsteigers extra scherp geprijsd en krijg je van ons ook nog eens een bordestrap 6 treden t.w.v. €150,- cadeau!

Ladders

Met de 3-delige reformladder koop je 2 ladders in 1. Deze ladder kan je namelijk als opsteek gebruiken, maar ook vrijstaand. Makkelijk als je soms snel even ergens bij bijvoorbeeld een hoger plafond moet zijn. De uitgebogen bomen zorgen voor een stabiele basis.

De telescopische ladders zijn handig voor inspectiewerk en klein onderhoud en je hebt weinig ruimte voor transport. Deze ladders zijn makkelijk in te schuiven tot een lengte van 1,1-1,2m en hebben ook een inschuifbare stabiliteitsbalk waardoor ze in vrijwel ieder kofferbak passen.

De dakladder is speciaal ontwikkeld voor gebruik op schuine daken. De hoog liggende sporten zorgen ervoor dat je tijdens het klimmen goed grip houdt. Door de binnenmaat van 30cm kan je je voet ook dwars op de sport zetten zodat je een goede steun hebt bij het werk.

Trappen 

De dubbele trap is ideaal voor inpandige werkzaamheden. De vernieuwde uitvoering heeft robuuste stijlen en treden en kan tegen een stootje. De neerklapbare beugel zorgt ervoor dat je hem makkelijk kan meenemen in de bus.

De Veloce platformtrap combineert de compactheid van een bordestrap met het comfort van een rolsteiger. Het grote bordes met de stevige leuning rondom zorgt voor maximale veiligheid en 360 graden werkbereik. Je hebt altijd 2 handen vrij en door de verende wielen is hij eenvoudig te verrollen. Een ideale hulp voor onderhoudswerk aan bijvoorbeeld een galerijflat. 

Vragen of vrijblijvend advies?

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies over het product dat het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Neem dan contact op met onze service afdeling, zij helpen je graag verder. Bellen (010 - 514 0075) kan tijdens kantooruren of stuur een bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

De jubileum actie loopt tot 28 juni 2024.