Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Veloce werktrap vernieuwd

Het is al weer 2 jaar geleden dat we het eerste model Veloce werktrap op de markt brachten. De Veloce behoort tot de nieuwe generatie bordestrappen die naast een ruim platform ook aan 3 zijden is voorzien van een stevige leuning. Hierdoor sta je een stuk comfortabeler dan op een traditionele bordestrap. De leuning biedt extra zijdelingse bescherming, waardoor je de trap ook veilig kan gebruiken bij het onderhoud aan een galerijflat. Omdat de Veloce op 4 geveerde wielen staat is hij makkelijk te verrollen en is deze bordestrap hét veilige alternatief voor de vouwsteiger. De Veloce is dan ook het ideale hulpmiddel voor het uitvoeren van lichte onderhouds- en installatiewerkzaamheden in galerijflats en kantoor- of schoolgebouwen.

Trap met ruim stabordes

In de vernieuwde uitvoering is de Veloce werktrap nu verkrijgbaar in 7 verschillende werkhoogtes die variëren van 2,5 tot 3,6m. Het ruime stabordes met een stevige leuning aan 3 zijden zorgt ervoor dat je altijd veilig en comfortabel sta en 2 handen vrij hebt voor je werk. Door de steunen aan de zijkant van de trap en het grote bordes van 500x400mm kan je ook makkelijk even zijdelings werken, zonder dat je daarbij je hele bovenlichaam hoeft te verdraaien. En met het stevige legbord heb je je gereedschap en klein materiaal altijd direct onder handbereik.

Extra veilig door 3-zijdige leuning

Doordat het werkbordes een stevige leuning aan 3 zijden heeft, wordt je ook zijdelings beschermd tegen een eventuele val. Hierdoor kan je de Veloce bordestrap ook veilig gebruiken bij schilderwerk en ander klein onderhoud aan de galerij van een flatgebouw. Met een 2- of 3-treeds uitvoering kom je makkelijk bij de bovenzijde van een kozijn. De verhoogde leuning aan de zijkant van de trap voorkomt dat je over de vaste galerijreling kan vallen. 

Makkelijk te verrollen

Deze verrijdbare plateautrap heeft een maximale breedte van 0,8m waardoor hij makkelijk door een deuropening past zonder dat je hem helemaal hoeft in te klappen. Door de 4 wielen hoef je niet te sjouwen en duw je de trap zo van de ene naar de andere ruimte. De vering in de wielen zorgt ervoor dat de trap gelijk weer vast staat op de grond, zodra je op de onderste trede stapt. 

De modellen tot 5 treden zijn voorzien van vaste zijsteunen die zorgen optimale stabiliteit van de trap. Ook in situaties waar je even zijdelings wilt werken. Bij de grotere modellen zijn de zijsteunen inklapbaar. Hierdoor neemt de bordestrap minder ruimte in bij het verrollen en kan je de trap eventueel ook dichter langs de muur zetten om beter bij je werk te kunnen komen. De 3- en 4-treeds modellen hebben een opening tussen de stijlen aan de voorzijde. Hierdoor kan je de bordestrap in een beperkte ruimte eventueel ook over een toiletpot of een ander obstakel plaatsen.

Na gebruik kan je de werktrap helemaal inklappen en naar de opslag verrollen op de 2 transportwielen die aan de voorzijde zitten. 

Wil je meer weten over deze verrolbare bordestrap? 

Wil je meer weten over de Veloce werktrappen of de andere soorten? Kijk dan op de overzichtspagina of bel tijdens kantooruren met onze service afdeling op 010 – 514 0075. Je kan ook een bericht achterlaten, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Deel dit via LinkedinDeel dit via Facebook
Deel dit via Mail

Deel dit via Whatsapp
terug naar overzicht
Veloce werktrap vernieuwd

Het laatste nieuws