!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Industriele toepassingen

Maak onderhoudswerk mogelijk
Onderhoud industrie toegang werken op hoogte 1 Onderhoud industrie toegang werken op hoogte 2 Onderhoud industrie toegang werken op hoogte 3


Naast bouw gerelateerde toepassingen bieden wij u een ruim aanbod aan huur toepassingen zoals steigers, hangbruginstallaties en hoogwerkers voor het uitvoeren van uw werkzaamheden op hoogte in een industriële omgeving. Met onze montage service zorgen wij er voor dat de steigers en hangbrug installaties direct klaar voor gebruik aan u worden opgeleverd.

Voor onderhoud aan schoorstenen en opslagtanks zijn (half) ronde hangbrug installaties vaak een goed huur alternatief. Deze hangbruggen zijn relatief snel te monteren en hebben een hoogtebereik van meer dan 100 m. Voor de ophanging bij tanks worden standaard aluminium cone roof en floating roof beugels gebruikt. Waar nodig kunnen echter ook maatwerkoplossingen worden toegepast.

Speciaal voor het werk in een explosie veilige omgeving kunnen de hangbruginstallaties worden voorzien van met perslucht aangedreven klimtakels.

Laat u adviseren over de beste huur toepassing voor uw project
Neem contact met mij op voor een vrijblijvende project opname Bel met een vestiging in de buurt

Geen tijd om het materiaal op te halen en zelf te monteren?

Vraag naar onze breng en haal service inclusief montage

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW