Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De nieuwe generatie bordestrappen biedt maximale bewegingsvrijheid

De nieuwe generatie bordestrappen combineert een optimaal stacomfort met maximale veiligheid en mobiliteit. Deze werktrappen hebben een ruim stabordes en een leuning rondom. Door de stabilisatoren is het ook geen probleem om zijdelings te werken. Hierdoor heb je 360 graden werkbereik en altijd beide handen vrij voor het uitvoeren van de klus.

Ruim werkbordes en altijd 2 handen vrij

Werktrap Sherpamatic
Werktrap Sherpascopic

De werktrappen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: met een vaste hoogte, een telescopische verstelling en met geveerde wielen voor maximale mobiliteit. Wat ze allemaal gemeen hebben is een ruim werkbordes met een stevige leuning rondom. Hierdoor kun je ook makkelijk even zijdelings werken, zonder het risico dat je met de trap omvalt. Gereedschap en ander klein materiaal heb je altijd onder handbereik met het vaste materiaalbord of de gereedschapstas aan de voorzijde van de
trap.

De trappen zijn eenvoudig in te klappen en door de wielen aan de voorzijde makkelijk te verrollen naar de volgende werklocatie. Een aantal uitvoeringen heeft een verstelbare werkhoogte waardoor ze op meerdere locaties met verschillende verdiepinghoogtes gebruikt kunnen worden. 

Deze werktrappen zijn ideaal voor het uitvoeren van installatie- en onderhoudswerkzaamheden in en om kantoren, ziekenhuizen en scholen en een veilig alternatief voor de vouwsteiger.

Veloce werktrap
Veloce 4-treeds werktrap

Veloce

De Veloce is het nieuwste model werktrap dat onlangs op de markt is gekomen. Deze uitvoering is met name geschikt voor inpandige werkzaamheden. De trap staat op verende wielen, waardoor hij zonder te tillen heel gemakkelijk is te verplaatsen. De werktrap heeft een materiaaltas aan de voorzijde waar gereedschap in opgeborgen kan worden, zonder dat u niet bang hoeft te zijn dit te verliezen tijdens het verrollen. De Veloce is leverbaar in 4 verschillende hoogtes met een werkhoogte tussen de 2,5 en 3,2m.

Sherpamatic werktrap
Sherpamatic werktrap

Sherpamatic

De Sherpamatic is een zeer robuust uitgevoerde werktrap, die ook geschikt voor gebruik in de ruwbouw. Het ruime werkbordes en de stevige leuning maken dat de trap voor vele soorten werkzaamheden ingezet kan worden. Voor het verplaatsen heeft de Sherpamatic 2 grote wielen aan de voorzijde. Ook is de trap voorzien van hijsogen waardoor deze snel even met een bouwkraan op een andere verder gelegen locatie gezet kan worden. Dit type is leverbaar in 5 verschillende werkhoogtes tussen de 2,7 en 3,6m. 

Profort X'Tend werktrap
Profort X'Tend werktrap

Profort X’Tend

De Profort X’Tend is breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden en zeer compact op te vouwen. Hierdoor is deze werktrap makkelijk te vervoeren in een kleine bestelauto. Deze werktrap heeft een telescopische verstelling met een werkhoogte tussen de 2,7 en 3,2m.

Sherpascopic

De Sherpascopic is de verstelbare versie van de Sherpamatic. Door de hoogte verstelling is deze werktrap ideaal voor situaties waar op verschillende verdiepinghoogtes gewerkt wordt. Door de telescopische verstelling kan de trap ook op ongelijke voerdelen staan. De Sherpascopic is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen met werkhoogtes tussen de 2,8 en 4,2m. 

Bekijk het hele assortiment

Wil je meer weten over de werktrappen?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de trap die het best past bij jouw werkzaamheden. Neem voor een persoonlijk advies contact op met onze Centrale Service Dienst (010 - 514 00 75) of stuur een bericht, zodat wij je kunnen bellen voor een afspraak.