Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vouwladder(1)

Wil je een vouwladder kopen voor professioneel gebruik? Bekijk hieronder de telescopische uitvoering met een vrijstaande werkhoogte van 2,9m en als opsteek een werkhoogte van 5,2m. 

Meer lezen

Professionele vouwladder kopen

Met een vouwladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. 

De multifunctionele vouwladder kan zowel als opsteek als vrijstaand gebruikt worden. Door het vouwmechanisme en de telescopische verstelling is de ladder ook nog eens makkelijk op te bergen. Daarom is dit de favoriete ladder van de installateur. Vrijstaand heeft deze ladder een werkhoogte tot 2,9m en als opsteek een werkhoogte van 5,2m.  

Kies de meest geschikte ladder voor jouw werk

Naast de vouwladder hebben we een ruim aanbod enkele ladders, opsteekladders, reformladders, schuifladders, telescopische ladders en dakladders. De meeste ladders worden direct tegen de gevel gebruikt of als toegang naar een verdieping of een dak. Reformladders en vouwladders kunnen daarnaast ook vrijstaand gebruikt worden. De dakladder heeft verhoogde treden en een nokhaak voor gebruik op een schuin dak. Alle ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.  

Hoeveel sporten heeft mijn ladder nodig?

Hoeveel sporten je nodig hebt is afhankelijk van de uitvoering van je ladder en waar je deze voor wilt gebruiken. Niet alle ladders hebben dezelfde afstand tussen de sporten en ook de overlap tussen de delen kan verschillen. Ook heb je een andere lengte ladder nodig wanneer je deze gebruikt om op te werken of als toegang naar een andere verdieping. Kijk daarom altijd naar de uitgeschoven lengte en werkhoogte bij het kopen van een ladder. Met behulp van deze tabel bepaal je de juiste lengte van de ladder die je nodig hebt.