!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Maatwerk

Waar standaard niet toereikend is
Maatwerk oplossingen voor werk op hoogte Verplaatsbare werkplaformen Kooiladders en toegang tot gebouw installaties

Voor sommige werkzaamheden op hoogte bestaat geen standaard oplossing en is meer dan maatwerk nodig. Daarbij gaan wij echter nog steeds zoveel mogelijk uit van standaard steiger en hangbrug onderdelen die worden aangevuld met een aantal specifiek te ontwerpen onderdelen. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij hierbij rekening houden met de laatste wet- en regelgeving. Onze productkennis en jarenlange praktijkervaring zorgt ervoor dat wij u altijd een scherp voorstel zullen doen.

Modulaire trapsystemen

Het modulaire trapsysteem biedt een grote verscheidenheid aan maatwerk oplossingen voor toegang tot machines en technische gebouwinstallaties. Zowel voor binnen als buiten situaties en vaste en mobiele opstellingen.

De trappen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met een hellingshoek van 45 of 60 graden, breedtes van 600, 800 of 1000 mm en met treden van aluminium of stalen roosters. Daarnaast is volledig maatwerk mogelijk.

Kooiladders

Voor incidenteel onderhoud aan hoger gelegen installaties is een kooiladder een ideaal toegangsmiddel dat weinig ruimte inneemt.

Tot een hoogte van 10 m kan een enkele ladder gemonteerd worden, waarbij de kooi op maximaal 3 m van de grond begint. Bij grotere hoogtes dient de ladder om de 6 m te verspringen met een rustbordes. Het systeem voorziet in een compleet assortiment bevestigingsbeugels en toegangsvoorzieningen die eventueel ook zijn af te sluiten.

Laat u adviseren over de beste toepassing voor uw project
Neem contact met mij op voor een vrijblijvende project opname Bel met een vestiging in de buurt

 

 

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW