Vacature - Account manager regio Utrecht

Ter versterking van ons team in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een: 

Account manager (40 uur/week)

Wat ga je doen?

Als accountmanager van Skyworks ben je commercieel verantwoordelijk voor de verhuur van steigers hangbruginstallaties en hoogwerkers in de regio Utrecht. Dit kan zowel losse verhuur zijn als een grootschalig project met inzet van meerdere productgroepen. Voor jouw regio beheer je de bestaande klantenportefeuille. Die bestaat uit de lokale aannemer maar ook uit grote landelijk opererende onderhoudsbedrijven. Je maakt raamovereenkomsten met jouw klanten en je werkt hierin intensief samen met jouw collega’s binnen jouw regio, zodat deze afspraken correct kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast ben je actief bezig om jouw klantenbestand en markt te vergroten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Manager.

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO-4 diploma of bezit over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je beschikt over een commercieel inzicht, je bent resultaatgericht, hebt een winnaarsmentaliteit en je kan tegenslag goed relativeren; 
  • Je bent onderhandelingsvaardig en bezit uitstekende overtuigingskracht;
  • Je bent besluitvaardigheid, creatief en je denkt in oplossingen;
  • Je hebt geen hoogtevrees

Wat biedt Skyworks jou?

Een marktconform salaris met mooie bonusregeling. Verder wordt je een laptop, smartphone en een leaseauto ter beschikking gesteld en zijn er allerlei mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. Bij Skyworks hebben we 28 vakantiedagen, met de mogelijkheid om daar 32 van te maken.

Zie je jezelf al in ons team werken? Stel jezelf vandaag nog aan ons voor! Stuur een mail met je CV naar sollicitatie@skyworks.nl ter attentie van dhr. C. van Oeveren of vul onderstaand formulier in.

Direct solliciteren