Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vacature - Binnendienst medewerker Utrecht

Vacature binnendienstmedewerker Skyworks Rotterdam


Voor ons team op de locatie Nieuwegein (vestiging Utrecht) zijn wij op zoek naar een: Commercieel Binnendienst Medewerker (40 uur/week)

Wat ga je doen?

Als Binnendienst Medewerker ben je aanspreekpunt voor de klanten die ons materieel huren en ondersteun je de commerciële buitendienst en de vestigingsmanager. Verder zorg je voor de administratieve afhandeling van de opdrachten en assisteer je bij het plannen en het coördineren van de werkzaamheden van de montageploeg. Daarnaast sta je klanten te woord die de vestiging bezoeken en help je mee in het opstellen van de financiële rapportage. Ook vind je het niet erg om de handen uit de mouwen te steken op de vestiging. Je rapporteert aan de Vestigingsmanager.

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO-4 diploma of bezit MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie of een sterk onderbouwde motivatie om deze functie te vervullen.
  • Je bent stressbestendig en bezit uitstekende overtuigingskracht.
  • Je bent besluitvaardig, creatief en je denkt in oplossingen.
  • Je kunt accuraat en zelfstandig werken.
  • Je ben woonachtig in de regio Utrecht.

Wat biedt Skyworks jou?

Een marktconform salaris. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot het volgen van (interne) opleidingen en zijn er reële doorgroeimogelijkheden bij voldoende ambitie en talent. Bij Skyworks hebben we 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, met de mogelijkheid om daar 32 van te maken.

Zie je jezelf al in ons team werken? Stel jezelf vandaag nog aan ons voor! Stuur een mail met je CV naar sollicitatie@skyworks.nl ter attentie van dhr. C. van Oeveren of vul onderstaand formulier in.

Direct solliciteren