Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vacature - Magazijnmedewerker Hasselt

Vacature magazijnmedewerker regio Hasselt

Ter versterking van ons team in Hasselt zijn wij op zoek naar een:

MAGAZIJNMEDERWERKER - 40 uur

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker zorg je samen met de voorman voor alle laad-, los- en opslagactiviteiten van het verhuurmaterieel voor onze vestiging in Hasselt. Daarbij maak je voor een groot deel gebruik van een vorkheftruck, maar af en toe moet je ook gewoon de handen uit de mouwen steken en sjouwen. Bij de materialen die retour komen controleer je de kwaliteit en sorteer je de materialen uit zodat ze weer klaar liggen om verhuurd te worden. Je controleert de aantallen en zorgt ervoor dat dit wordt bijgewerkt op de laad- en losbonnen.

Wie ben je?

De persoon die wij zoeken is bekend met magazijn en/of logistieke werkzaamheden. Je bent praktisch ingesteld en weet van aanpakken. Verder beschik je over een heftruckcertificaat en bij voorkeur ook over rijbewijs B. Je bent woonachtig in de regio.

Wat biedt Skyworks jou?

Een marktconform salaris, 28 vakantiedagen en een prima pensioenregeling. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot het volgen van (interne) opleidingen en zijn er reële doorgroeimogelijkheden bij voldoende ambitie en talent.  

Zie je jezelf al in ons team werken? Stel jezelf vandaag nog aan ons voor! Stuur een mail met je CV naar sollicitatie@skyworks.nl ter attentie van dhr. C. van Oeveren of vul onderstaand formulier in.

Direct solliciteren