Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vacature - Vestigingsmanager Drachten

Vacature Vestigingsmanager Skyworks Utrecht

Voor ons team in de regio Noord zijn wij op zoek naar een 

ONDERNEMENDE VESTIGINGSMANAGER

Wat ga je doen?

Als vestigingsmanager van onze vestiging in Drachten ben je vooral ondernemer, maar dan in loondienst. Het gevoel van een eigen vestiging aansturen waarbij je de ondersteuning geniet van je collega’s en het hoofdkantoor. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit operationeel leiding geven aan de medewerkers onze vestiging Drachten. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de vestigingsdoelstellingen op commercieel, financieel en logistiek gebied alsmede het optimaliseren van de werkzaamheden op de vestiging (efficiency en verhoging arbeidsproductiviteit). Verder ben je verantwoordelijk voor diverse personele zaken zoals de selectie van nieuwe medewerkers, het begeleiden van zieke werknemers en het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken. Je onderhoudt en bouwt de relaties uit met onze klanten en je houdt de marktontwikkelingen scherp in de gaten.

Wie ben jij?

De persoon die wij zoeken heeft commerciële ervaring en een opleiding op  MBO niveau, maar wel HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie. Je beschikt over een probleemoplossende en klantgerichte instelling, maar verliest daarbij de commerciële belangen van de organisatie niet uit het oog. Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je affiniteit met techniek en bouw gerelateerde activiteiten. Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van werken op hoogte is een pré.

Wat biedt Skyworks jou?

Wie ambitie en talent heeft, treft vele doorgroeimogelijkheden met veel ruimte voor ontplooiing. Daarnaast biedt Skyworks een competitief pakket arbeidsvoorwaarden met naast de vaste beloning ook een op prestatie gebaseerde variabele beloning, een auto, telefoon en laptop.

Interesse en informatie: 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Mail je CV naar : bottenheft@skyworks.nl t.a.v. Jan Bottenheft (Operationeel manager).

Direct solliciteren