Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vacature - Vestigingsmanager Utrecht

Vacature Vestigingsmanager Skyworks Utrecht

Voor ons team in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Vestigingsmanager.

Wat ga je doen?

Als vestigingsmanager geef je operationeel leiding aan onze vestiging Utrecht. De activiteiten van de vestiging bestaat primair uit de verhuur van klimmateriaal binnen de regio Midden Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de vestigingsdoelstellingen op commercieel, financieel en logistiek gebied alsmede het optimaliseren van de werkzaamheden op de vestiging (efficiency en verhoging arbeidsproductiviteit). Verder ben je verantwoordelijk voor diverse personele zaken zoals de selectie van nieuwe medewerkers, het begeleiden van zieke werknemers en het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken. Je onderhoudt de relaties met onze klanten en je houdt de marktontwikkelingen scherp in de gaten.

Wie ben jij?

De persoon die wij zoeken heeft HBO niveau (door opleiding of ervaring) en heeft enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie in een commerciële omgeving. Je beschikt over een probleemoplossende en klantgerichte instelling, maar verliest daarbij de commerciële belangen van de organisatie niet uit het oog. Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je affiniteit met techniek en bouw gerelateerde activiteiten. Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van werken op hoogte is een pré.

Wat biedt Skyworks jou?

Wie ambitie en talent heeft, treft vele doorgroeimogelijkheden met veel ruimte voor ontplooiing. Daarnaast biedt Skyworks een competitief pakket arbeidsvoorwaarden met naast de vaste beloning ook een op prestatie gebaseerde variabele beloning.

Interesse en informatie: 

Herken je jezelf in bovengeschetst profiel, dan zien we jou reactie graag tegemoet. Mail je sollicitatiebrief, voorzien van CV, naar : sollicitatie@skyworks.nl, ter attentie van Jan Bottenheft (Operationeel manager). Een psychologisch onderzoek (assessment) kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Direct solliciteren