!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Steiger met dakconstructie tbv totaal renovatie monumentale woonhuizen


Projectomschrijving : De levering van een steiger met tijdelijke dakconstructie voor de renovatie en vernieuwing van 9 rijksmonumenten.

De woningen dateren uit begin 20-er jaren en zijn kenmerkend voor de bouwstijl van Amsterdamse school. Het monumentale woningbouwcomplex bestaat uit een serie bouwblokken van 2, 4 of 6 arbeiderswoningen onder één kap.

Het renovatieproject omvat onder andere het isoleren van de spouwmuren, het opnieuw beglazen, vervangen van kozijnen, het vervangen van het dak en pannen en voorzien van nieuw isolatiepakket, het verbeteren van het metselwerk, vervangen van keukens en badkamers etc.

Voor de aanvoer en opslag van materiaal is in overleg met de opdrachtgever gekozen voor een extra brede werkvloer in de steiger. Omdat het dak er volledig af wordt gehaald, is het noodzakelijk om een tijdelijke dakvoorziening te hebben.

Tijdens het uitvoeren van de renovatiewerkzaamheden blijven de bewoners in hun huis wonen. Goede communicatie met de bewoners was dan ook belangrijk om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Locatie : Veenendaal 2013-2014

Gevelsteiger met overkapping  Gevelsteiger afscherming  Gevelsteiger met overkapping

Gevelsteiger met dak constructie  Gevelsteiger met dak constructie  Gevelsteiger met dak constructie

Gevelsteiger tijdens montagefase  Gevelsteiger tijdens montagefase  Gevelsteiger tijdens montagefase

 Meer project voorbeelden

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW