Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Rolsteiger Pro-Line gevelvrij(7)

Deze speciale gevelvrije Pro-Line rolsteiger serie is de ideale steiger voor iedereen die regelmatig direct aan de gevel werkt. Deze gevelvrije uitvoering heeft geen leuningen of diagonalen aan de gevelzijde waardoor het mogelijk is om een raam open te zetten en ook andere delen van de gevel over de volle breedte van de rolsteiger goed bereikbaar zijn. Voorwaarde voor het gebruik van de rolsteiger op deze manier is wel dat de afstand tussen de vloer en gevel niet meer is dan 15cm. 

De Pro-Line rolsteigers hebben robuuste aluminium onderdelen voor een gegarandeerd lange levensduur en zijn geschikt voor intensief professioneel gebruik. 

De rolsteiger is snel en veilig op te bouwen met de nieuwe generatie Sky-Secure leuningen. Deze vervangen de traditionele schoren en zorgen ervoor dat u altijd veilig achter een leuning staat. De platformen kunnen op verschillende hoogtes in de steiger worden gelegd waardoor u uw werk altijd goed kunt bereiken. De wielen met dubbel rempedaal zorgen ervoor dat de steiger makkelijk is te verplaatsen.

De brede Pro-Line rolsteigers zijn geschikt om eventueel 2 platformen naast elkaar te leggen voor een extra ruime werkvloer. De gevelvrije uitvoering is verkrijgbaar in diverse werkhoogtes tot 10m.

Meer lezen