!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Search news

30 nov

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Wij hebben diverse nieuwe vacatures. Voor onze vestiging Rotterdam zoeken wij een accountmanager en een commercieel medewerker binnendienst. Voor ons onderhoudsteam zijn op zoek naar een service monteur en voor meerdere vestigingen in het land op zoeken wij monteurs.

meer
27 nov

Voorlichtingsdag Inspectie SZW

In samenwerking met de VSB en de Komat hebben we onlangs aan 64 inspecteurs van SZW voorlichting gegeven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilig gebruik van (rol)steigers.

meer
8 okt

Skyworks ISO 9001:2015 gecertificeerd

Skyworks heeft de transitie van de ISO 9001:2008 naar de ISO 9001:2015 met goed gevolg afgesloten. Het certificaat voor het kwaliteitsmanagementsysteem is onlangs door Bureau Veritas uitgereikt.

meer
17 sep

Nieuw : SYAM mobiel ankerpunt

Heeft u een kortdurende klus op een locatie waar valgevaar is en een goede leuning ontbreekt? Met de SYAM heeft u binnen 2 minuten een tijdelijk ankerpunt geplaatst dat geschikt is voor 2 personen.

meer
9 mei

SYAM onderdeel van de Frénéhard & Michaux groep

SYAM is producent van een uniek tijdelijk te plaatsen ankerpunt voor valbeveiliging. De overname van SYAM sluit goed aan bij de ambitie van de FM groep om totaal leverancier te zijn op het gebied van producten voor het veilig werken op hoogte.

meer
8 mrt

Eerste project met nieuwe Comabi R200 gevelsteiger

Deze week hebben we ons eerste project opgeleverd dat is uitgevoerd met de nieuwe R200 gevelsteiger van Comabi. Deze framesteiger combineert een optimale veiligheid in de montagefase  met een groot gebruikersgemak.

meer
27 feb

Goed voorbereid de winter door

De piek van de werkzaamheden ligt traditioneel in de periode na de bouwvak, maar steeds vaker wordt er voor gekozen om ook in de winter buitenwerk uit te voeren. Een mooi voorbeeld hiervan is het doorwerkproject dat Wits Zuid samen met de woningbouwvereniging in Tilburg op dit moment uitvoert.

meer
20 feb

Wel of geen valbeveiliging in een hoogwerker?

Waarom is het noodzakelijk om aangelijnd te werken in een hoogwerker en welke lijn kan hiervoor het best gebruikt worden?

meer
/ 6volgende >>
 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW