!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Search news

17 sep

Nieuw : SYAM mobiel ankerpunt

Heeft u een kortdurende klus op een locatie waar valgevaar is en een goede leuning ontbreekt? Met de SYAM heeft u binnen 2 minuten een tijdelijk ankerpunt geplaatst dat geschikt is voor 2 personen.

meer
15 jun

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Wij hebben diverse nieuwe vacatures. Voor onze vestiging Rotterdam zoeken wij een vestigingsmanager en een coördinator verhuur. Ook zijn wij voor verschillende vestigingen in het land op zoek naar monteurs.

meer
9 mei

SYAM onderdeel van de Frénéhard & Michaux groep

SYAM is producent van een uniek tijdelijk te plaatsen ankerpunt voor valbeveiliging. De overname van SYAM sluit goed aan bij de ambitie van de FM groep om totaal leverancier te zijn op het gebied van producten voor het veilig werken op hoogte.

meer
8 mrt

Eerste project met nieuwe Comabi R200 gevelsteiger

Deze week hebben we ons eerste project opgeleverd dat is uitgevoerd met de nieuwe R200 gevelsteiger van Comabi. Deze framesteiger combineert een optimale veiligheid in de montagefase  met een groot gebruikersgemak.

meer
27 feb

Goed voorbereid de winter door

De piek van de werkzaamheden ligt traditioneel in de periode na de bouwvak, maar steeds vaker wordt er voor gekozen om ook in de winter buitenwerk uit te voeren. Een mooi voorbeeld hiervan is het doorwerkproject dat Wits Zuid samen met de woningbouwvereniging in Tilburg op dit moment uitvoert.

meer
20 feb

Wel of geen valbeveiliging in een hoogwerker?

Waarom is het noodzakelijk om aangelijnd te werken in een hoogwerker en welke lijn kan hiervoor het best gebruikt worden?

meer
15 jan

Vertrouwde naam - Nieuw gezicht

Skyworks krijgt dit jaar een ander gezicht. Wij behouden onze merknaam, maar sluiten ons aan bij de huisstijl van de Frenehard & Michaux groep.

meer
5 dec

Upgrade set rolsteigers

Nieuwe opbouwmethode voor rolsteigers begin 2018? Met de Sky-Secure upgrade set kunt u uw eigen rolsteiger blijven gebruiken.

meer
/ 6volgende >>
 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW