!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Eerste project met nieuwe Comabi R200 gevelsteiger


Voor het uitvoeren van schilderwerk aan een trappenhuis van een appartementencomplex heeft Skyworks  deze week voor het eerst gebruik gemaakt van de R200 gevelsteiger die geproduceerd wordt door Comabi.

H-frame

De R200 steiger heeft een uniek H-frame en een geïntegreerde leuning, waardoor deze zonder gebruik van persoonlijke valbeveiliging snel en veilig is op te bouwen. De leuning wordt vanaf de ondergelegen vloer geplaatst en op 2 hoeken vastgezet met een slagspie. Het is zo ontworpen dat aparte diagonaal verbanden niet nodig zijn. Hierdoor zijn minder losse onderdelen nodig en is de steiger snel op te bouwen.

Meer Ruimte

De 73 cm brede platformen zorgen ervoor dat er meer ruimte is om elkaar te passeren. Daarnaast heeft het brede platform als extra voordeel dat het makkelijker is om door de luikopening te klimmen. De aluminium decking maakt de platformen relatief licht, waardoor ze toch goed hanteerbaar zijn.

Het R200 systeem is een aanvulling op onze bestaande steigersystemen. Het systeem zal eerst in de regio Zuid-Holland geïntroduceerd  worden en daarna gefaseerd in de andere regio’s.

Comabi is evenals Skyworks  onderdeel van de Frenehard & Michaux groep. De Frenehard  & Michaux groep is marktleider in Frankrijk met een zeer breed assortiment aan steigersystemen. 

Montage gevelsteiger R200 Montage gevelsteiger R200 Montage gevelsteiger R200
Montage gevelsteiger R200 Montage gevelsteiger R200 Montage gevelsteiger R200
Gevelsteiger R200 Gevelsteiger R200 Gevelsteiger R200
Gevelsteiger R200 Gevelsteiger R200 Gevelsteiger R200

 

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW