!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

SYAM onderdeel van de Frénéhard & Michaux groep


SYAM is onlangs overgenomen door de Frénéhard & Michaux groep. De tijdelijke ankerpunten voor valbeveiliging die SYAM produceert, zijn een goede aanvulling op het reeds bestaande productassortiment van de FM groep en sluit aan bij de ambitie van de groep om totaal leverancier te zijn op het gebied van producten voor het veilig werken op hoogte.

SYAM heeft een uniek tijdelijk ankersysteem voor valbeveiliging ontwikkeld dat eenvoudig is te installeren voor een raam- of deuropening. Het ankerpunt is geschikt voor 2 personen en ideaal voor kortdurende installatie- en onderhoudswerkzaamheden van kozijnen en balkons waar een deugdelijke randbeveiliging (tijdelijk) ontbreekt. Het systeem is snel op te zetten en weer compact op te vouwen waardoor het makkelijk is te verplaatsen van de ene naar de andere locatie.

Binnenkort zal dit systeem ook verkrijgbaar zijn bij Skyworks. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SYAM tijdelijk ankersysteem voor valbeveiliging SYAM tijdelijk ankersysteem voor valbeveiliging SYAM tijdelijk ankersysteem voor valbeveiliging

 

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW