!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Nieuw : SYAM mobiel ankerpunt


SYAM verplaatsbaar ankerpunt voor valbeveiliging

 

"Ik heb nog nooit zo makkelijk en snel een ankerpunt geplaatst."

De SYAM is uitermate geschikt voor situaties waarbij kortdurende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en een vaste of tijdelijke randbeveiliging ontbreekt. Aan het ankerpunt kunnen afhankelijk van het soort werkzaamheden diverse soorten lijnen en valstopapparaten bevestigd worden. Eenmaal geïnstalleerd heeft u beide handen vrij om te werken.

De SYAM is met gemak binnen 2  minuten op te zetten zonder extra gereedschap en heeft voldoende aan 2 steunpunten tegen de wand en 1 op de grond. De staander is instelbaar voor ruimtes met een hoogte van 2,0 tot 4,2 m en is ook geschikt voor gebruik bij zwevende plafonds.

Het mobile ankerpunt hoeft niet altijd direct voor de werkplek geplaatst te worden, maar kan ook om de hoek in een andere ruimte worden neergezet. Dit zorgt ervoor dat het systeem zeer breed inzetbaar is bij diverse nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden.

De SYAM wordt opgeborgen in de bijgeleverde transporttas. Deze zorgt voor extra bescherming en is voorzien van draagbanden waarmee het ook op de rug gedragen kan worden.

Het systeem voor standaard geleverd met een gebruikerstraining op locatie, waardoor een juist gebruik altijd  geborgd is.

Optioneel uit te breiden voor evacuatiewerkzaamheden met het SYAM+(SP) systeem. Dit systeem is ook geschikt voor het uitvoeren van lijnwerkzaamheden.
 

Kenmerken :

  • Mobiel ankerpunt
  • Binnen 2 minuten te installeren
  • Geschikt voor 1 - 2 personen
  • Instelbaar voor plafondhoogtes van 2,0 - 4,2 m
  • Lichtgewicht 15 kg
  • Compacte opberglengte 1,5 m
  • Inclusief transporttas Gebruikerstraining op locatie
"Voor mij is er geen reden meer om geen valbeveiliging te gebruiken. Dit systeem is ideaal voor plaatsen waar ik eventjes snel bij moet komen en een goede randbeveiliging ontbreekt."
SYAM tijdelijk ankerpunt voor 2 personen SYAM tijdelijk ankersysteem voor valbeveiliging SYAM tijdelijk ankerpunt bij het plaatsen van kozijnen
Overtuig uzelf en vraag een demo aan :
Vind een vestiging in de buurt Stuur een bericht

 

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW