!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Sky-Secure rolsteiger

Sky-Secure rolsteiger : de nieuwe standaard in opbouwen
STAP 1 : DE BASIS 
Sky-Secure rolsteiger basis Sky-Secure rolsteiger basis stellen Sky-Secure rolsteiger basis stellen Sky-Secure rolsteiger 1e slag Sky-Secure rolsteiger 1e slag platform in leggen Sky-Secure rolsteiger stabs monteren

De Sky-Secure rolsteiger is sneller op te bouwen dan een traditionele rolsteiger, omdat er minder losse onderdelen worden gebruikt. De leuning, die 2 horizontale en 2 diagonale schoren vervangt, is makkelijk aan te geven en wordt in een keer in de rolsteiger geplaatst. De 2 schoren worden uitgeklapt en de leuning zit vast. Eenvoudiger kan het niet.

Maar net als bij een traditionele rolsteiger begin je met de basis. Zorg ervoor dat deze goed horizontaal staat en dat de stabilisatoren zijn aangebracht voordat je de steiger in klimt.

STAP 2 : OPBOUW VOLGENDE SLAG
Sky-Secure rolsteiger volgende slag frame plaatsen Sky-Secure rolsteiger leuning  in hijsen Sky-Secure rolsteiger leuning uitklappen Sky-Secure rolsteiger leuning plaatsen op bovenste sport Sky-Secure rolsteiger klauw leuning om staander Sky-Secure rolsteiger leuning plaatsen op bovenste sport

Nadat de stabilisatoren zijn aangebracht en de rolsteiger horizontaal is gesteld kan de volgende slag worden gebouwd. Zorg er bij het monteren van de leuning voor dat de klauw aan de buitenzijde van de rolsteiger goed om de staander valt. De leuning in het midden valt over een nokje. Aan de onderzijde van de sport zit een bout waardoor je de leuning makkelijk op de juiste plek kan plaatsen.

STAP 3 : AFWERKING WERKVLOER
Sky-Secure rolsteiger klauw leuning om nok op sport Sky-Secure rolsteiger platform in hijsen Sky-Secure rolsteiger platform in leggen Sky-Secure rolsteiger veilig klimmen naar volgende platform Sky-Secure rolsteiger kantplank monteren Sky-Secure rolsteiger veilig werken achter een leuning

Gebruik voor de hoger gelegen slagen altijd een touw om de materialen naar boven te halen. Plaats het platform in de steiger en klim via het luik naar boven. Monteer bij het bovenste platform die als werkvloer wordt gebruikt een kantplak en de rolsteiger is klaar voor gebruik.

Indien gewenst kan de binnenste leuning ook naar de buitenzijde worden verplaatst om zo ruimte te hebben voor bijvoorbeeld het openen van een raam. Zorg er wel voor dat de rolsteiger dan niet meer dan 15 cm van de gevel staat en valgevaar aan de binnenzijde wordt voorkomen. 

Vraag een demo aan en overtuig uzelf van het gemak :
 Bel voor een afspraak  Stuur een bericht

 

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW