!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Service monteur

 

Ter versterking van ons onderhoudsteam op onze locatie in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een:

Service monteur

Wat ga je doen?

Als Service monteur zorg je voor het onderhoud en de reparatie van de hangbruginstallaties uit onze huurvloot. Hiervoor werk je hoofdzakelijk op onze locatie in Berkel en Rodenrijs, maar soms ook op locatie bij een klant voor het verhelpen van een storing of een kleine reparatie. Daarnaast assisteer je van tijd tot tijd onze inspecteurs bij het uitvoeren van visuele keuringen op de staat van het klimmaterieel en aanverwante zaken bij onze opdrachtgevers of op één van onze andere vijf vestigingen.

Wie ben je?

De persoon die wij zoeken heeft een opleiding of aantoonbare ervaring in elektrotechnische richting. Het is geen absolute voorwaarde dat je beschikt over een certificaat voor het keuren van elektrisch (hand)gereedschap (NEN3140), maar het is wel een pré. Hetzelfde geldt voor certificaten voor het keuren van draagbaar klimmaterieel en rolsteigers.

Wat biedt Skyworks jou?

Wie ambitie en talent heeft, treft vele doorgroeimogelijkheden met veel ruimte voor ontplooiing. Daarnaast biedt Skyworks een competitief pakket arbeidsvoorwaarden.

Zie je jezelf al in deze functie werken? Stel jezelf vandaag nog aan ons voor! Stuur een mail met je CV naar sollicitatie@skyworks.nl ter attentie van dhr. C. van Oeveren.

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW