Sky-Blue service pakket

Sky-Blue : een veilige investering in uw rolsteiger

Investeer nu in een Skyworks rolsteiger en ontvangt gratis het Sky-Blue service pakket :

  • 30 dagen Niet goed geld terug garantie
  • 36 maanden Doorwerk garantie met 30% korting op al het Skyworks huurmaterieel
  • Gebruikerstraining
  • 36 maanden Diefstalbescherming

Niet goed geld terug

De aanschaf van een rolsteiger is een flinke investering, waar je jaren lang gebruik van maakt. Dan wil je wel zeker weten dat je de juiste keus hebt gemaakt. Met het Sky-Blue pakket heeft u de mogelijkheid om de rolsteiger zelf 30 dagen in de praktijk uit te proberen. Bevalt de steiger niet dan nemen wij deze van u terug.

Het gemak van even bij huren

We kent het niet? Heb je net een nieuwe rolsteiger gekocht en kom je gelijk bij een van je eerste klussen al 2m te kort. Geen probleem met het Sky-Blue pakket. Of je nu een metertje te kort komt of dat het weer een keer tegen zit en een doorwerkkap nodig is, voor een periode van 3 jaar ontvangt u nu bij aanschaf van een Sky-Secure rolsteiger 30% korting op ons huur assortiment en is het extra materieel zo bij gehuurd.

Dit geldt niet alleen voor rolsteiger materieel, maar voor het hele huur assortiment van Skyworks. Dus ook voor het huren van een hoogwerker of een hangbrug.

Gebruikerstraining

Voordat u aan de slag gaat krijgt u eerst een gebruikerstraining waarin wij de fijne kneepjes van het monteren bij brengen, waarna u de rolsteiger zelf moeiteloos en volgens de voorschriften kunt opbouwen. Zo weet u zeker dat u optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden van uw rolsteiger.

Diefstalbescherming

Het zal je maar gebeuren. Kom je ’s ochtend bij je werk en is je rolsteiger verdwenen. Met het Sky-Blue pakket bent u gedekt tegen diefstal met een minimaal eigen risico. Meldt de diefstal bij de politie en u ontvangt van ons een vervangende steiger voor zover deze niet door uw eigen verzekering is gedekt.

Bekijk het assortiment rolsteigersLees de voorwaarden