!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Sky-Blue voorwaarden

 

Sky-Blue pakket : voorwaarden van deelname

Deelname aan het Sky-Blue servicepakket is mogelijk na aanschaf van Skyworks steigermaterieel twv minimaal € 2.350,-. Deelname dient zelf te worden geactiveerd door inschrijving via onze website. Dit dient binnen 2 weken na aankoop te zijn gedaan.

Deelname aan het Sky-Blue programma geeft recht op het onderstaande servicepakket :

Niet goed geld terug garantie

 
Bent u niet tevreden over uw gekochte steigermaterieel dan nemen wij u materieel terug. Deze “Niet goed geld terug” garantie geldt voor een periode van 30 dagen na ontvangst van het materieel. De onderdelen dienen bij retour in goede staat te verkeren en goed te functioneren. Bij schade behouden wij het recht hier herstelkosten voor in rekening te brengen.
 

Gebruikerstraining

 
Om optimaal te kunnen werken met uw nieuwe steiger bieden wij u de mogelijkheid om een gebruikerstraining te volgen. Tijdens deze training geven wij u praktische tips over het opbouwen en gebruik van de steiger. Deze training wordt op afspraak gegeven.
  

Doorwerk garantie

 
Voor klussen die u met uw eigen materieel niet kunt bereiken, kunt u tegen sterk gereduceerd tarief materieel uit het Skyworks assortiment inhuren. U heeft daarbij een ruime keus uit diverse soorten steigers, hangbruginstallaties en hoogwerkers. U ontvangt 30% korting over de bruto huurprijs. De korting is niet van toepassing op de kosten voor transport en montage. De Sky-Blue korting vervalt automatisch 36 maanden na de aankoopdatum.

Wilt u er zeker van zijn dat het materieel beschikbaar is, zorg er dan voor dat u het materiaal minimaal 5 werkdagen vooraf reserveert bij een van de Skyworks vestigingen.
 

Diefstalbescherming

 
Het Sky-Blue servicepakket biedt u 36 maanden lang een veilige bescherming in geval van diefstal. Of de dief nu in de werkplaats, de auto of op een bouwlocatie toeslaat, wordt uw steiger gestolen, dan krijgt u tegen een eigen risico van slechts € 100,- vervangend materieel. De diefstalbescherming geldt uitsluitend bij diefstal van een complete steiger, voor zover diefstal van dit middel niet is gedekt door een andere verzekering van de gebruiker. Accessoires en aanhangers vallen niet onder deze regeling.

Gedurende de looptijd kan eenmalig aanspraak worden gedaan op deze regeling. De diefstal dient aantoonbaar te zijn middels een proces-verbaal van de aangifte en niet verwijtbaar te zijn. Aanspraak op deze regeling dient binnen 5 werkdagen na de diefstal te zijn gemeld bij een van de Skyworks vestigingen.

Er geldt een eigen risico van € 100,-. In het 1e jaar wordt vervangend materiaal geleverd voor 100% van de aanschafwaarde minus het eigen risico. In het 2e jaar wordt vervangend materiaal geleverd voor 75% van de aanschafwaarde minus het eigen risico. In het 3e jaar wordt vervangend materiaal geleverd voor 50% van de aanschafwaarde minus het eigen risico. Voor het vervangende materieel geldt de bescherming tegen diefstal niet opnieuw.

 Direct registreren Bekijk het volldige aanbod rolsteigers

 

Laatst bijgewerkt : 5 februari 2017

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW