!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Sky-Blue pakket

 

Sky-Blue : Veilig investeren in uw rolsteiger

Het gemak van even bij huren


We kent het niet? Heb je net een nieuwe rolsteiger gekocht en kom je gelijk bij een van je eerste klussen al 2m te kort. Geen probleem met het Sky-Blue pakket. Of je nu een metertje te kort komt of dat het weer een keer tegen zit en een doorwerkkap nodig is, voor een periode van 3 jaar ontvangt u nu bij aanschaf van een Sky-Secure rolsteiger 30% korting op ons huur assortiment en is het extra materieel zo bij gehuurd.

Dit geldt niet alleen voor rolsteiger materieel, maar voor het hele huur assortiment van Skyworks. Dus ook voor het huren van een hoogwerker of een hangbrug.
  

Niet goed geld terug


De aanschaf van een rolsteiger is een flinke investering, waar je jaren lang gebruik van maakt. Dan wil je wel zeker weten dat je de juiste keus hebt gemaakt. Met het Sky-Blue pakket heeft u de mogelijkheid om de rolsteiger zelf 30 dagen in de praktijk uit te proberen. Bevalt de steiger niet dan nemen wij deze van u terug.
 

Gebruikerstraining


Voordat u aan de slag gaat krijgt u eerst een gebruikerstraining waarin wij de fijne kneepjes van het monteren bij brengen, waarna u de rolsteiger zelf moeiteloos en volgens de voorschriften kunt opbouwen. Zo weet u zeker dat u optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden van uw rolsteiger.
 

Diefstalbescherming


Het zal je maar gebeuren. Kom je ’s ochtend bij je werk en is je rolsteiger verdwenen. Met het Sky-Blue pakket bent u gedekt tegen diefstal met een minimaal eigen risico. Meldt de diefstal bij de politie en u ontvangt van ons een vervangende steiger voor zover deze niet door uw eigen verzekering is gedekt.

SKY-BLUE : veilig investeren in uw rolsteiger
Registeer direct Lees de voorwaarden 
Bekijk het volledige aanbod rolsteigers

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW