!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Altijd veilig achter een leuning

Sky-Secure altijd veilig werken achter een leuning

Helaas gebeuren er nog regelmatig ongelukken met rolsteigers, omdat deze niet goed zijn opgebouwd. Een van de meest voorkomende fouten daarbij is het vergeten van leuningwerk. Een kleine misstap op een platform zonder leuning kan dan grote gevolgen hebben. Met de Sky-Secure rolstiger is dit verleden tijd, omdat onderdelen simpel weg niet vergeten kunnen worden.

Sky-Secure rolsteiger : steiger frame plaatsen achter een leuning Sky-Secure rolsteiger : onderdelen aanpakken achter een leuning Sky-Secure rolsteiger : monteren achter een leuning Sky-Secure rolsteiger : onderdelen hijsen of door steken Sky-Secure rolsteiger : platform altijd bereikbaar via luik

Uniek leuning systeem

De Sky-Secure rolsteiger heeft een uniek leuning systeem waarbij de losse diagonaal en horizontaal schoren van een traditionele rolsteiger zijn samengebracht in een frame. Hierdoor is dit systeem niet alleen veiliger in gebruik, maar is de rolsteiger ook veel sneller op te bouwen. Het leuningframe wordt altijd vooruit op de bovenste slag geplaatst. Hierdoor is er altijd een leuning aanwezig wanneer het bovenste platform wordt betreden. Wanneer een traditionele rolsteiger wordt opgebouwd is er altijd een moment bij het betreden van het platform dat er geen leuning rondom is. Op dat moment is er valgevaar. Doordat de Sky-Secure leuning vooraf wordt aangebracht is dat risico niet meer aanwezig en kan iedere slag veilig achter een leuning worden opgebouwd.

Sky-Secure rolsteiger : diagonalen leuning frame uitklappen Sky-Secure rolsteiger : plaats de klauwen van het leuning frame om de staanders Sky-Secure rolsteiger : leuning vast en zeker Sky-Secure rolsteiger : plaats de klauwen van het leuning frame over de nokjes in het midden van de sport Sky-Secure rolsteiger : leuning vast en zeker

Altijd vast - wel zo'n veilig gevoel

De klauwen van de Sky-Secure leuning hebben een uniek ontwerp waardoor deze aan de buitenzijde van de rolsteiger altijd vast klemmen rond de staander. Hierdoor zal de leuning niet onverwacht verschuiven op het moment dat iemand hier aan trekt. Ook de leuning in het midden van het frame heeft een unieke fixatie die ongewild verschuiven voorkomt. Om de leuning makkelijk in het midden van van het frame te kunnen plaatsen is er de onderzijde van de sport een markering te zien. Monteren van de leuning is hierdoor zo gedaan. 

Extra bewegingsruimte

Daarnaast zijn de klauwen zo ontworpen dat de leuning zelf altijd in een lijn met de staanders is, zodat de werkruimte op het platform maximaal benut wordt. Zeker bij een smalle rolsteiger geeft deze extra 10 cm ruimte in de breedte van het platform veel meer werk comfort.

Vraag een demo aan en overtuig uzelf van het gemak :
 Bel voor een afspraak  Stuur een bericht

 

 

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW