Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vouwsteiger(1)

Wil je een vouwsteiger kopen voor professionele toepassing? Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen. Deze steigers zijn ideaal voor inpandige installatie- en onderhoudswerkzaamheden. De basis uitvoering heeft een werkhoogte tot 3m. 

Meer lezen

Professionele vouwsteiger kopen

Met een vouwsteiger van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De steigers zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. 

De vouwsteiger is snel op te bouwen en af te breken en ideaal voor inpandige klussen. Op het ruime platform kan je makkelijk wat klein materiaal neerleggen. Voor grotere werkhoogtes adviseren wij het gebruik van een telescopische steiger of een werktrap

Kies de meest geschikte steiger voor jouw werk

Naast de vouwsteiger hebben we een uitgebreid aanbod rolsteigers, telescopische steigers, schilderstellingen, gevelsteigers en doorwerksystemen. De aluminium rolsteigers zijn makkelijk aan te passen naar iedere gewenste werkhoogte en ideaal voor onderhoudswerk en installatie in en om een pand. Voor groter onderhoud is de gevelsteiger zeer geschikt en wanneer het om eengezinswoningen gaat is de schilderstelling een ideale oplossing waarmee in een keer een blok woningen in de steigers gezet kan worden. Voor bescherming tegen zon, wind en regen zijn diverse afschermsystemen verkrijgbaar. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.