Telescoop ladder kopen? Bekijk ons complete aanbod(3)

Overzicht koop assortiment telescoop ladders

De telescoopladder is ideaal voor het doen van inspecterende werkzaamheden. Het is een enkele ladder welke tot een minimum ingeschoven kan worden. Dankzij het gewicht en het ingeschoven formaat kan de telescoopladder niet ontbreken in de bus of de achterbak. 

De Skyworks telescopische ladder heeft geïntegreerde stabiliteitsbalken welke in en uit te schuiven zijn. Daarnaast is de telescoopladder voorzien van een speciaal vergrendelingsmechanisme, waardoor de ladder makkelijk en veilig op de juiste hoogte blijft. Er zijn van de telescoop ladder 3 varianten beschikbaar waarmee je een werkhoogte van 4,1m, 4,7m of 5,3m kan bereiken.

Onze best verkochte telescoopladder is:

  • X-Tenso telescopische ladder 15 sporten

Aluminium ladder kopen

Wanneer u kiest voor het kopen van een aluminium ladder van Skyworks dan kiest u voor veilig werken op hoog niveau! De aluminium ladders van Skyworks kenmerken zich door de robuustheid, stevigheid en uiteraard de stabiliteit. Enkel, tweedelig, driedelig, of telescopisch waardoor iedere plek bereikbaar is.

Skyworks heef alleen professionele ladders

De professionele ladders van Skyworks voldoen altijd aan de Nederlandse Warenwet en de Europese EN131 norm. Het zijn ladders die gemaakt zijn voor frequent gebruik waarbij veiligheid voorop staat. Vanwege de vele soorten maten hebben wij een geschikte ladder voor iedere professionele klus. De mooie blauwe kleur is een ander kenmerk van onze ladder, want het oog wil ook wat uiteraard.

Meer lezen
Help mij