!!!NEW_CHAT_TEXT!!!!!!NEW_CHAT_TEXT!!!chat
!!!NEW_CHAT_MAIL!!!!!!NEW_CHAT_PHONE!!!

Toolboxmeeting

 

Hier vindt u korte presentaties en documentatie die u als basis kunt gebruiken voor het geven van een veiligheidsinstructie / Toolbox meeting over veilig werken op hoogte.

 

Blijf ons volgen. Binnenkort vindt u hier presentaties die u kunt gebruiken voor uw toolbox meeting over :

- Steigers

- Hangbruginstallaties

- Ladders en trappen

- Rolsteigers

 

Controlelijsten en gebruikers informatie

De controlelijsten zijn te gebruiken voor de oplevering van een steiger of een hangbrug. Aan de hand van de groene kaarten voor de hoogwerkers, valbeveiliging en ladders kan beoordeeld worden of deze op de juiste manier worden ingezet.

 

Productinformatiebladen VSB

In deze flyers staat in het kort vermeld hoe het materieel op een veilige manier gebruikt wordt. Daarnaast bevatten de flyers een checklist, waarmee de gebruiker zelf de belangrijke controle- en inspectiepunten kan nalopen. Door deze punten dagelijks voor aanvang van de werkzaamheden te controleren, kunt u er zeker van zijn dat het materieel veilig is te gebruiken.

 

De inhoud van de flyers is binnen de diverse VSB-commissies en in overleg met de schildersbranche (Onderhoud NL) en de Vereniging Verticaal Transport (VVT) tot stand gekomen. De inhoud van deze flyers is afgestemd met de Arbeidsinspectie. De flyers zijn echter geen vervanging van de handleiding van de leverancier. Lees deze ook altijd goed door voor specifieke aanvullende informatie over het product.

Gedrukte exemplaren van de flyers zijn te bestellingen via de VSB.

 

A-bladen stichting VOLANDIS

De A-bladen zijn onderdeel van de branche catalogi van de bouwsector. Per toepassingsgebied staat hierin beschreven hoe in bepaalde omstandigheden op welke manier veilig gewerkt moet worden.

 

De inhoud van de A-bladen is tot standgekomen onder toezicht van de stichting Volandis in overleg met werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers en zijn bindend voor de branche.

 CERTIFICERING          LID VAN 
     
Skyworks proces certificering   Skyworks is actief lid van de VSB 
Volg ons nu ook op : 
     
 

 
Alle getoonde zijn prijzen excl. BTW