360 graden werkbereik en altijd beide handen vrij voor het uitvoeren van de klus. De nieuwe generatie werktrappen combineert een optimaal stacomfort met maximale veiligheid en mobiliteit.

Werktrap Sherpamatic
Werktrap Sherpamatic

Wat deze werktrappen onderscheidt van de standaard bordestrap die we allemaal kennen, is het ruime werkbordes met een stevige leuning rondom. Hierdoor hoef je de trap niet altijd recht voor het werk te zetten, maar kun je ook veilig zijdelings van de trap werken, zonder het risico dat je omvalt met de trap. Gereedschap en ander klein materiaal heb je altijd onder handbereik met het vaste materiaalbord of de gereedschapstas aan de voorzijde van de trap.

De werktrappen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: met een vaste hoogte, een telescopische verstelling en op verende wielen voor maximale mobiliteit. De trappen zijn eenvoudig in te klappen en door de wielen aan de voorzijde makkelijk te verrollen naar de volgende werklocatie. Een aantal uitvoeringen heeft een verstelbare werkhoogte waardoor ze op meerdere locaties met verschillende verdiepinghoogtes gebruikt kunnen worden. 

Deze nieuwe generatie werktrappen is ideaal voor het uitvoeren van installatie- en onderhoudswerkzaamheden in en om kantoren, ziekenhuizen en scholen en een veilig alternatief voor de vouwsteiger

Veloce werktrap
Veloce 4-treeds werktrap

Veloce

De Veloce is het nieuwste model werktrap dat onlangs op de markt is gekomen. Deze uitvoering is met name geschikt voor inpandige werkzaamheden. De trap staat op verende wielen, waardoor hij zonder te tillen heel gemakkelijk is te verplaatsen. De werktrap heeft een materiaaltas aan de voorzijde waar gereedschap in opgeborgen kan worden, zonder dat u niet bang hoeft te zijn dit te verliezen tijdens het verrollen. De Veloce is leverbaar in 4 verschillende hoogtes met een werkhoogte tussen de 2,5 en 3,2m.

Sherpamatic

Sherpamatic werktrap
Sherpamatic werktrap

De Sherpamatic is een zeer robuust uitgevoerde werktrap, die ook geschikt voor gebruik in de ruwbouw. Het ruime werkbordes en de stevige leuning maken dat de trap voor vele soorten werkzaamheden ingezet kan worden. Voor het verplaatsen heeft de Sherpamatic 2 grote wielen aan de voorzijde. Ook is de trap voorzien van hijsogen waardoor deze snel even met een bouwkraan op een andere verder gelegen locatie gezet kan worden. Dit type is leverbaar in 5 verschillende werkhoogtes tussen de 2,7 en 3,6m. 

Profort X'Tend werktrap
Profort X'Tend werktrap

Profort X’Tend

De Profort X’Tend is breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden en zeer compact op te vouwen. Hierdoor is deze werktrap makkelijk te vervoeren in een kleine bestelauto. Deze werktrap heeft een telescopische verstelling met een werkhoogte tussen de 2,7 en 3,2m.

Sherpascopic

De Sherpascopic is de verstelbare versie van de Sherpamatic. Door de hoogte verstelling is deze werktrap ideaal voor situaties waar op verschillende verdiepinghoogtes gewerkt wordt. Door de telescopische verstelling kan de trap ook op ongelijke voerdelen staan. De Sherpascopic is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen met werkhoogtes tussen de 2,8 en 4,2m. 

Bekijk het hele assortiment

Terug naar overzicht