Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

“Nog nooit zo makkelijk en snel een ankerpunt geplaatst.”

Heb je een kortdurende klus op een locatie waar valgevaar is en een goede leuning ontbreekt? Met de SYAM heb je binnen 2 minuten een tijdelijk ankerpunt geplaatst dat geschikt is voor 2 personen.

Het systeem heeft voldoende aan 2 steunpunten tegen de wand en 1 op de grond in de buurt van een raam- of deuropening. Aan het ankerpunt kunnen afhankelijk van het soort werkzaamheden diverse soorten lijnen en valstopapparaten bevestigd worden. Eenmaal geïnstalleerd heb je als gebruiker beide handen vrij om te werken.

Het mobiele ankerpunt hoeft niet altijd direct voor de werkplek geplaatst te worden, maar kan ook om de hoek in een andere ruimte worden neergezet. De staander is instelbaar voor ruimtes met een hoogte van 2,0 tot 4,2 m en is ook geschikt voor gebruik bij zwevende plafonds. Dit zorgt ervoor dat het systeem zeer breed inzetbaar is bij diverse nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden.

De SYAM wordt opgeborgen in de bijgeleverde transporttas. Deze zorgt voor extra bescherming en is voorzien van draagbanden waarmee het ook op de rug gedragen kan worden. 

Het systeem voor standaard geleverd met een gebruikerstraining op locatie, waardoor een juist gebruik altijd  geborgd is.

Optioneel uit te breiden voor evacuatiewerkzaamheden met het SYAM+(SP) systeem. Dit systeem is ook geschikt voor het uitvoeren van lijnwerkzaamheden.

“Voor mij is er geen reden meer om geen valbeveiliging te gebruiken. Dit is ideaal voor plaatsen waar ik eventjes snel bij moet komen.”

Kenmerken :

  • Mobiel ankerpunt
  • Binnen 2 minuten te installeren
  • Geschikt voor 1 - 2 personen
  • Instelbaar voor plafondhoogtes van 2,0 - 4,2 m
  • Lichtgewicht 15 kg
  • Compacte opberglengte 1,5 m
  • Inclusief transporttas
  • Gebruikerstraining op locatie

“Door de gebruikerstraining zie ik nu nog meer mogelijkheden.”

Maak een afspraak voor een demo   Download de productfolder

Heb je vragen dan kan je tijdens kantooruren ook direct contact opnemen met Ruud Jongbloed M 06 - 512 364 15


Syam mobiel ankerpunt
Ankerpunt geschikt voor gebruik door 2 personen
Syam transporttas
Makkelijk te vervoeren door 1 persoon
Syam mobiel ankerpunt voor 2 personen
Ideaal voor situaties waar een randbeveiliging ontbreekt
Syam mobiel ankerpunt
Ook toe te passen bij een systeemplafondTerug naar overzicht