Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Valbeveiliging voor gereedschap(3)

Wil je een valbeveiligingsmiddel kopen voor je gereedschap? Bekijk hieronder ons aanbod met diverse sets. Deze zijn speciaal samengesteld voor een aantal veel voorkomende toepassingen. Naast deze sets zijn de valbeveiligingsmiddelen echter ook los verkrijgbaar. Welk middel je het best kan toepassen, is mede afhankelijk van het soort gereedschap dat je gebruikt en de aard van je werkzaamheden. Download de productcatalogus (En) voor een overzicht van het volledige aanbod of neem voor een vrijblijvend advies contact op met onze service afdeling.

Meer lezen

Valbeveiliging voor gereedschap kopen

Met de aanschaf van een valbeveiligingsmiddel voor gereedschap bij Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Je hebt daarbij een ruime keus uit de Python productlijn die door 3M worden ontwikkeld en geproduceerd. 

Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende middelen die je kan gebruiken om je gereedschap te beschermen tegen een ongewilde val van hoogte. Afhankelijk van het gewicht kan je kiezen uit diverse soorten koorden en lijnen waarmee je je gereedschap kan vast zetten. Voor het gereedschap zelf heb je verbindingsogen in diverse maten die je met een speciale tape bevestigt. Download de productcatalogus (En) voor een overzicht van het volledige aanbod of neem voor een vrijblijvend advies contact op met onze service afdeling.

Kies de meest geschikte persoonlijke valbeveiliging voor jouw werk

Naast de valbeveiligingsmiddelen voor gereedschap hebben we een ruime keus uit diverse persoonlijke valbeveiligingsmiddelen zoals harnasgordels, verbindingsmiddelen en ankermiddelen. Alle materialen zijn met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan de nieuwste Europese productnormen. In onze webshop vind je de meest gekochte producten. Ben je echter op zoek naar een specifieke toepassing, neem dan contact op met onze service afdeling voor een vrijblijvend advies.

Weet je nog niet precies welke persoonlijke valbeveiliging je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids voor praktische tips bij je aankoop.