Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De populaire PRO harnasgordels van 3M zijn volledig vernieuwd. De gordels zijn uitgevoerd in duurzaam zwart bandmateriaal en hebben een verbeterde pasvorm. Afhankelijk van de toepassing hebben de veiligheidsharnassen een extra bevestigingspunt op de borst en schouders. Voor extra gebruikscomfort zijn diverse uitvoeringen voorzien van een snelsluitgesp. Alle harnassen zijn getest op 140kg. 

Groot aantal nieuwe varianten

De nieuwe harnasgordels zijn verkrijgbaar in 8 verschillende varianten, aangevuld met een aantal positioneringsgordels. Daarnaast is er een speciale uitvoering voor redding via een mangat en een harnas uitgevoerd met een high visibility vest. 

De PRO harnassen kenmerken zich door het hoge afwerkingsniveau en een groot aantal voorzieningen die het comfort en de levensduur van de gordel duidelijk verhogen. Daarvoor zijn de gordels standaard uitgevoerd met :

- een grote, makkelijk te bereiken D-ring op de rug
- een ophangpunt voor tijdelijk weghangen van de lijnhaak
- water- en vuilafstotende banden
- verstelbare lengte torsobanden
- een wegwerkmogelijkheid losse uiteinden van banden
- een duidelijke markering van ankerpunt(en)
- een valindicator in de rugband
-een beschermhoes rond labels

Alle varianten zijn leverbaar in de maten S, M/L en XL. Door de verstelbare torso- en beenbanden zijn de gordels volledig op maat van de gebruiker af te stellen. 

Snelsluiting

PRO harnasgordel met horizontale beenband en snelsluiting
PRO harnasgordel met snelsluiting (1)
en horizontale beenband (2)

Een aantal varianten is ook leverbaar met snelsluitgespen, waardoor het nog makkelijker is om een gordel aan te trekken. De gespen werken met een dubbel beveiligd ontgrendelmechanisme dat ook eenvoudig met handschoenen aan is te bedienen.

Extra bewegingsruimte

Een nieuwe variant is de harnasgordel met horizontale beenbanden. Deze gordel geeft meer bewegingsvrijheid en is met name geschikt voor werkzaamheden waarbij regelmatig gebukt moet worden.

Met deze vernieuwde PRO range zet 3M de nieuwe standaard voor harnasgordels met een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Meer info

In de webshop vindt u een overzicht van de meest gebruikte varianten. Wilt u meer informatie dan kunt u de productbrochure downloaden (3Mb) of een bericht sturen om een afspraak te maken.