Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Trappen(63)

Wil je een trap kopen voor professioneel gebruik? Hier vind je een ruim aanbod bordestrappen, dubbele trappen, werktrappen en werkbordessen. De robuuste aluminium Premium bordestrap en dubbele trap is uitermate geschikt voor dagelijks zwaar en intensief gebruik. Voor regelmatig intensief inpandig gebruik is de compacte Pro-Line of Primus bordestrap een ideaal alternatief. De nieuwe generatie werktrappen bieden je altijd een optimaal stacomform en maximale veiligheid door het ruime bordes en de leuning rondom. Voor een semi-permanente opstelling voor machine onderhoud is het werkbordes met een extra groot sta plateau een ideale oplossing. Alle trappen zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek.

Weet je nog niet precies welke trap je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids.

Meer lezen

Professionele trap kopen

Met een trap van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een trap die past bij jouw werkzaamheden. Enkel of dubbel oploopbaar, met een extra groot stabordes of diepe trede bieden deze hoogwaardige trappen een optimaal stacomformt en gebruiksgemak voor iedere vakman in de bouw en renovatie en industrieel onderhoud.

Verschillende soorten trappen

De enkele aluminium trappen van Skyworks zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en werkhoogtes van 2,6 tot 3,7m. Deze bordestrappen hebben allemaal een steunbeugel met een opbergbakje, zodat je je klein materiaal altijd direct onder handbereik hebt. De vuil werende laag op stijlen zorgt ervoor dat het aluminium niet afgeeft en je schone handen houdt. De bordestrap met glasvezel versterkte kunststof stijlen is geschikt voor gebruik in de buurt van elektrotechnische installaties met laagspanning (1.000V AC / 1.500V DC).

Lees voor meer info de Keuzewijzer Bordestrappen

De dubbele trap van Skyworks heeft robuuste stijlen en kan aan twee kanten beklommen worden. De trap is standaard voorzien van een kniebeugel die zorgt voor optimaal sta gemak op het bovenste bordes. De stalen spreidbeveiliging geeft de trap extra stabiliteit. De dubbele trap is verkrijgbaar in verschillende werkhoogtes van 2,4 tot 3,7m.

De werktrap combineert de veiligheid van een rolsteiger met het gebruiksgemak van een trap. Het grote werkbordes zorgt voor een optimaal stacomfort en de leuning rondom biedt maximale bescherming tegen valgevaar. Hierdoor hebt je altijd 2 handen vrij voor het werk en 360 graden werkbereik. Dit geeft ook extra zekerheid bij werkzaamheden die je boven je hoofd moet uitvoeren. De werktrap is het veilige alternatief voor de vouwsteiger voor stahoogtes boven de 1m. De werktrap is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met vaste of verstelbare vloerhoogte en werkhoogtes die variëren van 2,5 tot 4,2m.

Lees voor meer info de Keuzewijzer werktrappen

Een werkbordes biedt je veel stacomfort door het grote bordes. De flauwe helling van de trap en de diepe treden zorgen ervoor dat je eventueel ook met een pakketje in je handen het bordes kan beklimmen. Deze werkbordessen zijn ideaal voor een semi-permanente opstelling voor de bediening en het onderhoud van een machine. Voor extra houvast bij de hogere werkbordessen kan optioneel een handrail geplaatst worden. Om de bordessen makkelijk te kunnen verplaatsen is er optioneel een set verende wielen verkrijgbaar.

Hoeveel treden heeft mijn trap nodig?

De 3, 4 en 5-treeds trappen zijn de meest gekochte uitvoeringen. Deze trappen hebben een werkhoogte tussen de 2,6 en 3,1m. Dit is voldoende voor inpandige werkzaamheden in een woning en kantoorpand. Wil je hoger werken overweeg dan de aanschaf van een werktrap.

Welke sloffen passen onder mijn trap?

Voor het vervangen van de sloffen van je trap kan je het best de kokermaat opmeten. In de webshop vind je een overzicht van alle beschikbare maten.