Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Trappen

Wil je een trap kopen voor professioneel gebruik? Dan ben je bij Skyworks aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten trappen en werkbordessen, die we leveren in heel Nederland. Wil je weten wat we je te bieden hebben? Bekijk dan ons assortiment hieronder! 

De professionele Skyworks trappen

Met een trap van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De trappen zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een trap die past bij jouw werkzaamheden.

Diverse soorten trappen

In ons ruime assortiment vind je verschillende soorten trappen. De bordestrap of enkele trap is de meest gekochte soort trap. Met de 3, 4 en 5 treeds uitvoeringen is de binnenruimte van een woning of bedrijfspand goede bereikbaar te maken. Deze trappen hebben een stabordes met een kniebeugel voor extra steun tijdens het werk. Daarin zit ook altijd een materiaalbakje waar je makkelijk even je gereedschap of ander klein materiaal kwijt kan.

De werktrappen zijn ideaal voor de meer langdurige klussen en waar je meer sta comfort wilt hebben. Deze soort trap heeft een ruim stabordes en ook een stevige leuning rondom. Hierdoor sta je goed stabiel en heb je altijd 2 handen vrij voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Naast de trappen met een vast platformhoogte zijn er ook telescopisch verstelbare uitvoeringen. Dit is handig wanner je regelmatig op andere locaties werkt met wisselende werkhoogtes. Hoef je niet zo hoog te werken en wil je toch een ruim staplateau dan zou een werkbordes iets voor jou kunnen zijn. Deze is leverbaar in verschillende uitvoeringen tot een stahoogte van 1m.

Verder hebben we in ons assortiment ook nog magazijntrappen. Deze trappen zijn ideaal wanneer je regelmatig kleine materialen uit een stelling moet halen. Ze hebben brede diepe treden en een ruim stabordes.

Trappen kopen?

Weet je nog niet precies welke trap je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids met praktische tips die je helpen bij het maken van de juiste keus voor de aankoop van je nieuwe trap, neem contact met ons op of kom langs bij één van de Skyworks-dealers.

Heb je in ons assortiment wel al een trap gevonden die perfect aansluit op je behoeften? Dan bestel je deze eenvoudig online bij Skyworks. We leveren in heel Nederland. Je bestelt je nieuwe trap snel in een paar stappen via onze webshop!