Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Veiligheid sets(4)

Wil je een set persoonlijke valbeveiliging kopen voor professioneel gebruik? Bekijk hieronder ons aanbod met diverse samenstellingen. De sets bestaan uit een harnasgordel en verbindingsmiddel in een combinatie die in veel voorkomende situaties gebruikt kan worden. De valbeveiliging set wordt geleverd in een tas, zodat je materiaal altijd goed is beschermd en je het makkelijk kan meenemen.

Weet je nog niet precies welke valbeveiliging set je wilt aanschaffen? Bekijk dan dit overzicht voor een vergelijk of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.

Persoonlijke valbeveiliging kopen

Met de aanschaf van persoonlijke valbeveiliging bij Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Je hebt daarbij een ruime keus uit de productlijnen van Protecta en Sala die door 3M worden ontwikkeld en geproduceerd en SYAM en UNYC die exclusief door Skyworks op de Nederlandse markt worden gebracht. 

De UNYC valbeveiligingsets zijn samengesteld voor veel voorkomende situaties. Iedere set bestaat uit een harnasgordel en een verbindingsmiddel en wordt geleverd in een handige opbergtas. Hierdoor zijn je spullen altijd goed beschermd en kan je ze makkelijk meenemen. 

Kies de meest geschikte persoonlijke valbeveiliging voor jouw werk

Naast de standaard valbeveiliging sets hebben we een ruime keus uit diverse harnasgordels, verbindingsmiddelen, ankers en reddingsmiddelen. Daarnaast vind je bij ons een breed aanbod van valbeveiligingsmiddelen voor gereedschap.  Alle materialen zijn met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan de nieuwste Europese productnormen. In onze webshop vind je de meest gekochte producten. Ben je echter op zoek naar een specifieke toepassing, neem dan contact op met onze service afdeling voor een vrijblijvend advies.

Weet je nog niet precies welke persoonlijke valbeveiliging je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids voor praktische tips bij je aankoop.