Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De gespecialiseerde leverancier voor al je werk op hoogte

Door ons brede aanbod van ladders, trappen, steigers en persoonlijke valbeveiliging kunnen wij je altijd de meest efficiënte oplossing bieden voor al jouw werkzaamheden op hoogte. Ons team van vakmensen staat voor je klaar met een eerlijk advies voor de aankoop of het huren van het benodigde materieel. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden en bekijken we wat voor jou de beste oplossing is.

Ons aanbod steigers bestaat onder andere uit rolsteigers, kamersteigers, gevelsteigers in diverse uitvoeringen afhankelijk van de toepassing en gebruiksfrequentie. Deze bieden een ruime werkvloer en kies je voor een rolsteiger of gevelsteiger dan kun je hier ook met meerdere personen en op verschillende niveaus tegelijk op werken.

Voor de lichtere werkzaamheden van kortere duur vind je bij ons een breed aanbod ladders en trappen. Ook hier kan je kiezen uit diverse varianten en uitvoeringen speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Populair zijn de dubbele trappen met neerklapbare beugel. Deze kun je aan 2 zijden beklimmen en door de neerklapbare beugel zijn ze compact te vervoeren. Met de reformladder koop je 2 ladders in 1 : als opsteekladder die je tegen een gevel kan gebruiken en door het reformscharnier is hij ook als vrijstaande ladder te gebruiken.

Voor situaties waar je bent aangewezen op persoonlijke valbeveiliging hebben we een breed aanbod harnasgordels, verbindingsmiddelen en ankerpunten. In de webshop vind je een selectie van de meest gebruikte uitvoeringen. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Bel dan voor een vrijblijvend advies tijdens kantooruren met onze Centrale Service Dienst ( 010-514 00 75) of stuur een bericht dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Ook te huur

Naast ons koop assortiment kun je bij ons ook terecht voor het huren van een steiger, hoogwerker of hangbruginstallatie. Onze ervaren monteurs plaatsen deze gebruiksklaar voor je op locatie, zodat je direct aan de slag kan. Bij grotere onderhoudsprojecten zorgen zij ook voor de verplaatsingen, waardoor je altijd met de meest optimale inzet van materieel je werkzaamheden kan uitvoeren.

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie- en onderhoudsprojecten. Daarbij werken we met eigen montageteams, die gewend zijn om in een bewoonde omgeving te werken en rekening te houden met de belangen van de bewoners en gebruikers van een pand. Het maken van heldere afspraken in de voorbereidingsfase is daarvoor de basis.

Met 6 regionale vestigingen zijn wij altijd bij jou in de buurt.

Maatwerk oplossingen

Jouw werk is ons uitgangspunt. Voor ieder project groot of klein bepalen wij samen met jou de beste manier om jouw werkplek toegankelijk te maken. Mocht dit niet met standaard materieel lukken dan hebben wij ook de deskundigheid in huis voor het ontwerpen van project specifieke oplossingen.

Betrouwbare partner sinds 1874

Skyworks is begonnen aan de Maas als de Rotterdamse ladderfabriek en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie met een breed aanbod van diverse middelen voor werk op hoogte. Daarbij richten wij ons op de professionele gebruiker waarvoor kwaliteit en veiligheid een wezenlijk onderdeel is van de dagelijkse werkzaamheden. 

Bewezen kwaliteit

Bij de ontwikkeling van onze producten worden de meest recente Europese productnormen gevolgd. Voor een aantal van deze producten is Skyworks ook lid van de Nederlandse norm commissie. Onze bedrijfsprocessen worden continu geoptimaliseerd volgens de NEN-ISO-9001 standaard en de VCA**. Daarnaast zijn wij erkend lid van de waarborgregeling van de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB).

Eigen ontwikkeling en productie

Onze ladders, trappen en steigers worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De ervaring die wij op doen in de verhuur van het materieel wordt direct toegepast in vernieuwde ontwerpen. 

Daarnaast zijn wij actief lid van diverse technische commissies binnen de branche vereniging VSB en de ontwikkeling van productnormen via de Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut (NEN).

Service en onderhoud

Onze service stopt niet na uw aankoop. Je kan bij ons ook terecht voor het onderhoud en de jaarlijkse inspectie van jouw materieel. Speciaal hiervoor opgeleide inspecteurs zijn dagelijks op locatie bij onze klanten bezig met het inspecteren en waar mogelijk repareren van klimmaterieel en persoonlijke valbeveiligingsmiddelen.

Ook voor de verhuur staan onze servicemonteurs voor je klaar mocht je onverhoopt een storing hebben.

Sterke partners

Voor een optimaal aanbod werken wij bij een aantal productgroepen samen met gespecialiseerde partners :

  • Valbeveiliging - 3M / CapitalSafety
  • Hangbruginstallaties - SkyClimber
  • Hoogwerkers - Peinemann / Doornbos

Onderdeel van Frénéhard & Michaux groep

Skyworks is sinds 2008 onderdeel van Tubesca-Comabi. De marktleider in de ontwikkeling en verkoop van klimmaterialen in Frankrijk. In 2016 zijn wij samen met Tubesca-Comabi opgenomen in de Frénéhard & Michaux groep

Door dit samenwerkingsverband hebben we de mogelijkheid om onze expertise op het gebied van werken op hoogte verder te verdiepen en door te ontwikkelen. De FM groep heeft diverse productie- en ontwikkelingsfaciliteiten in Frankrijk en Spanje. Skyworks blijft zich als zelfstandig bedrijf richten op de Nederlandse markt.

- VEILIG WERKEN OP HOOG NIVEAU -