Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De specialist in werk op hoogte

Door ons brede aanbod van klim- en toegangsmateriaal kunnen wij jou altijd de meest efficiënte oplossing bieden. Je krijgt daarbij altijd een eerlijk advies over het aanschaffen en huren van het benodigde materiaal. Met 6 regionale vestigingen zijn wij altijd bij jou in de buurt.

Maatwerk oplossingen

Jouw werk is ons uitgangspunt. Voor ieder project groot of klein bepalen wij samen met jou de beste manier om jouw werkplek toegankelijk te maken. Mocht dit niet met standaard materieel lukken dan hebben wij ook de deskundigheid in huis voor het ontwerpen van project specifieke oplossingen.

Betrouwbare partner sinds 1874

Skyworks is begonnen aan de Maas als de Rotterdamse ladderfabriek en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie met een breed aanbod van diverse middelen voor werk op hoogte.

Bewezen kwaliteit

Bij de ontwikkeling van onze producten worden de meest recente Europese productnormen gevolgd. Voor een aantal van deze producten is Skyworks ook lid van de Nederlandse norm commissie. Onze bedrijfsprocessen worden continu geoptimaliseerd volgens de NEN-ISO-9001 standaard en de VCA**. Daarnaast zijn wij erkend lid van de waarborgregeling van de VSB.

Eigen ontwikkeling en productie

Onze ladders, trappen en steigers worden in huis ontwikkeld en geproduceerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. De ervaring die wij op doen in de verhuur van het materieel wordt direct toegepast in vernieuwde ontwerpen. 

Daarnaast zijn wij actief lid van diverse technische commissies binnen de branche vereniging voor Steiger-, Hoogwerker- en Betonbekistingsbedrijven (VSB) en de normontwikkeling bij het NEN.

Service en onderhoud

Onze service stopt niet na uw aankoop. U kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud en de jaarlijkse inspectie van uw materieel. Gespecialiseerde monteurs zijn hiervoor dagelijks bij onze klanten op locatie aan het werk.
Ook voor de verhuur staan onze servicemonteurs voor u klaar mocht u onverhoopt een storing hebben.

Sterke partners

Voor een optimaal aanbod werken wij bij een aantal productgroepen samen met gespecialiseerde partners :

  • Valbeveiliging - 3M CapitalSafety
  • Hangbruginstallaties - SkyClimber
  • Hoogwerkers - Doornbos

Onderdeel van Frénéhard & Michaux groep

Skyworks is sinds 2008 onderdeel van Tubesca-Comabi. De marktleider in de ontwikkeling en verkoop van klimmaterialen in Frankrijk. In 2016 zijn wij samen met Tubesca-Comabi opgenomen in de Frénéhard & Michaux groep. Skyworks blijft zich als zelfstandig bedrijf richten op de Nederlandse markt. De FM groep heeft diverse productie- en ontwikkelingsfaciliteiten in Frankrijk en Spanje. 

VEILIG WERKEN OP HOOG NIVEAU