Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De ideale huur steiger voor projectmatig onderhoud aan eengezinswoningen

Het huren van een schilderstelling is een goed alternatief voor het uitvoeren van onderhoud aan de eerste verdieping van eengezinswoningen. Het frame van deze steiger is speciaal ontwikkeld op de maatvoering van een standaard eengezinswoning. Door de combinatie van vrijstaande torentjes en loopvloeren is een blok woningen op deze manier snel in te steigeren. Wanneer u kiest voor onze montage service, zorgen wij er voor dat uw steiger volledig gebruiksklaar wordt opgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt.

Onze projectleiders staan voor u klaar om een vrijblijvende werkopname uit te voeren en samen met u te bepalen wat voor u de meest geschikte huur oplossing is. Bel voor een afspraak met een van onze vestigingen bij u in buurt of stuur een bericht en wij bellen u wordt zo snel mogelijk terug.

Vrijstaand gebruik

Het huren van een schilderstelling heeft als groot voordeel, ten opzichte van veel andere traditionele steigersystemen, dat de torentjes vrijstaand neergezet kunnen worden en de steiger niet verankerd hoeft te worden. Hiervoor is het frame voorzien van een geïntegreerde stabilisator en een muursteun op vloerhoogte. Dit zorgt voor een zeer stabiele constructie.

De torentjes zijn eenvoudig te koppelen met loopvloeren. Hiermee kan een uitbouw van een keuken of serre overbrugd worden en is de gevel van de eerste verdieping van een woningblok in één keer volledig bereikbaar. De werkvloer ligt op ca. 3m hoogte en is toegankelijk via een los opgestelde ladder. Door het minimale gebruik van schoren blijft ook de begane grond goed bereikbaar.

Afgeschermd werken

Met een kapconstructie op de schilderstelling is de gevel ook goed af te schermen tegen regen en felle zon. Hierdoor zijn de werkzaamheden beter in te plannen en heeft het opgeleverde werk een meer constante kwaliteit. Om wegwaaien te voorkomen wordt de steiger wel verankerd aan de gevel. Bij koude weersomstandigheden bestaat er ook de mogelijkheid om de steiger volledig af te schermen en de binnenruimte te verwarmen met heaters.

 


Neem contact op voor meer informatie