Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Inspectie en reparatie rolsteigers

Rolsteigers worden vaak intensief gebruikt en zijn door het vele verplaatsen en transport gevoelig voor slijtage en schade. Daarom is het belangrijk om uw steiger regelmatig te inspecteren, zodat u er zeker van bent dat u altijd met een gekeurde en veilige rolsteiger werkt.

De Arbo-wet verplicht deze periodieke inspectie minimaal 1x per jaar uit te voeren en bij intensief gebruik is het aan te raden om dit zelfs vaker te doen. Alleen zo weet u zeker dat het materieel waar u mee werkt veilig is te gebruiken. Wanneer u twijfelt over de inspectiefrequentie kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.

Direct weer te gebruiken

De inspectie van een rolsteiger vereist een deskundig oog. Onze inspecteurs zijn hier dagelijks mee bezig en kennen de belangrijke controlepunten van de meeste gangbare merken steigers. Indien nodig kunnen zij ook bij u op locatie kleine reparaties uitvoeren. Wanneer een steigeronderdeel is goedgekeurd, krijgt deze een nieuwe inspectiesticker en kunt u het gelijk weer gebruiken.

Is een onderdeel toch niet meer te repareren dan ontvangt u direct een scherpe aanbieding voor vervanging. Meestal kunnen wij deze binnen een paar dagen leveren en heeft u nauwelijks enig oponthoud van het onderhoud aan uw rolsteiger.

Uw rolsteiger tijdig geïnspecteerd

Wanneer u zich aanmeldt voor de Inspectiewekker zorgen wij ervoor dat wij tijdig contact met u opnemen voor de jaarlijkse keuring van uw rolsteiger. Het enige waar u dan nog voor hoeft te zorgen is dat de steigerdelen klaar staat voor inspectie.

Aanmelden Inspectiewekker