Een hangbruginstallatie is de ideale oplossing voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan grote gevel oppervlaktes, waarbij een grote variatie aan hoogte verschillen is. Door het modulaire systeem is de hangbrug en de ophanging eenvoudig aan te passen aan nagenoeg iedere gebouwsituatie.

Nauwelijks overlast

Een hangbruginstallatie levert weinig overlast voor de bewoners en andere gebruikers van het pand. Hierdoor is de hangbrug goed toe te passen in situaties waar een gebouw niet zomaar leeg gemaakt kan worden, zoals een appartementen complex of kantoorpand. Door het grote verticale en horizontale bereik kunt u uw werkzaamheden zeer efficiƫnt uitvoeren.

Afgestemd op de werkzaamheden

Wanneer u een hangbruginstallatie bij ons huurt, bepalen wij samen met u de meest optimale samenstelling van de onderdelen. Afhankelijk van de werkzaamheden wordt de  lengte van het werkplatform en de gewenste nuttige werklast op elkaar afgestemd en wordt een ophangconstructie samengesteld. Voor speciale toepassingen bieden wij de mogelijkheid om een ophangconstructie of werkplatform op maat te produceren.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een hangbruginstallatie voor uw werkzaamheden? Neem dan contactmet ons op voor een vrijblijvende werkopname.