Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Breed huur aanbod van werkbruggen en ophangconstructies

Het huren van een hangbruginstallatie is met name een goed alternatief wanneer u een project heeft aan een appartementencomplex of een kantoorpand waar lichte onderhoudswerkzaamheden, zoals schilderen, kitten en ander kleinere herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De werkbrug neemt weinig ruimte in en levert daarom nauwelijks overlast op voor de omgeving. Wanneer u een hangbruginstallatie huurt, wordt deze compleet gemonteerd aan u opgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. 

Onze projectleiders staan voor u klaar om een vrijblijvende werkopname uit te voeren en samen met u de meest geschikte samenstelling van de hangbruginstallatie te bepalen. Neem contact op met een van onze vestigingen in buurt om een afspraak te maken of stuur een bericht dan wordt u zo snel mogelijk door ons terug gebeld. 

Maximaal bereik

Een hangbruginstallatie is de ideale oplossing voor onderhoudswerk aan grote gevel oppervlaktes. Door het modulaire systeem kan de hangbrug en de ophanging eenvoudig worden aangepast aan nagenoeg iedere gebouwsituatie. Afhankelijk van uw wensen en de situatie van het pand kan de lengte van het werkplatform variëren van 1-14m. De bediening van de elektrische takels is zeer eenvoudig en wordt gedaan vanuit de werkbrug. De gebruiker kan de werkbrug daarmee op de centimeter nauwkeurig voor zijn werk plaatsen. Panden van 40m en hoger zijn op deze manier moeiteloos bereikbaar. De dakbalken, waar de installatie aan wordt opgehangen, zijn te verrollen waardoor de gevel ook over over de breedte te bereik is. 

Nauwelijks overlast

Een hangbruginstallatie levert weinig overlast voor de bewoners en andere gebruikers van het pand. Hierdoor is de hangbrug goed toe te passen in situaties waar een gebouw niet zomaar leeg gemaakt kan worden, zoals een appartementen complex of kantoorpand. Door het grote verticale en horizontale bereik kunt u uw werkzaamheden zeer efficiënt uitvoeren.

Aantrekkelijk alternatief

De combinatie van een korte montagetijd en relatief lage huurprijzen maakt de huur van een hangbruginstallatie extra aantrekkelijk wanneer gekeken wordt naar de alternatieve mogelijkheden met bijvoorbeeld een hoogwerker of gevelsteiger. Wilt u mee weten over de huur mogelijkheden voor uw project, neem dan contact op met een van onze vestigingen in buurt om een afspraak te maken of stuur een bericht.

Bekijk hieronder zelf de mogelijkheden voor de verschillende werkzaamheden.