Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Breed huur aanbod van werkbruggen en ophangconstructies

Het huren van een hangbruginstallatie is met name een goed alternatief wanneer je een project hebt bij een appartementencomplex of een kantoorpand waar lichte onderhoudswerkzaamheden, zoals schilderen, kitten en ander kleinere herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De werkbrug neemt weinig ruimte in en levert daarom nauwelijks overlast op voor de omgeving. Wanneer je een hangbruginstallatie huurt, wordt deze compleet gemonteerd opgeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. 

Onze projectleiders staan voor je klaar om een vrijblijvende werkopname uit te voeren en samen met jou de meest geschikte samenstelling van de hangbruginstallatie te bepalen. Bel tijdens kantooruren met een vestiging bij jou in buurt om een vrijblijvende afspraak te maken of stuur een bericht dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Maximaal bereik

Tijdelijke hangbruginstallatie voor onderhoud aan appartementencomplex

Een hangbruginstallatie is de ideale oplossing voor onderhoudswerk aan grote gevel oppervlaktes. Door het modulaire systeem kan de hangbrug en de ophanging eenvoudig worden aangepast aan nagenoeg iedere gebouwsituatie. Afhankelijk van jouw wensen en de situatie van het pand kan de lengte van het werkplatform variëren van 1-14m. De bediening van de elektrische takels is zeer eenvoudig en wordt gedaan vanuit de werkbrug. De gebruiker kan de werkbrug daarmee op de centimeter nauwkeurig voor zijn werk plaatsen. Panden van 40m en hoger zijn op deze manier moeiteloos bereikbaar. De dakbalken, waar de installatie aan wordt opgehangen, zijn te verrollen waardoor de gevel ook over over de volledige breedte te bereik is. 

Nauwelijks overlast

Een hangbruginstallatie levert weinig overlast voor de bewoners en andere gebruikers van het pand. Hierdoor is de hangbrug goed toe te passen in situaties waar een gebouw niet zomaar leeg gemaakt kan worden, zoals een appartementen complex of kantoorpand. Door het grote verticale en horizontale bereik kan je de werkzaamheden zeer efficiënt uitvoeren.

Aantrekkelijk alternatief

De combinatie van een korte montagetijd en relatief lage huurprijzen maakt de huur van een hangbruginstallatie extra aantrekkelijk wanneer gekeken wordt naar de alternatieve mogelijkheden met bijvoorbeeld een hoogwerker of gevelsteiger. Wil je mee weten over de huur mogelijkheden voor jouw project, neem dan contact op een vestiging bij jouw in buurt voor een vrijblijvende afspraak of stuur een bericht.

Hieronder vind je meer informatie over het gebruik van een hangbrug voor de verschillende werkzaamheden.