Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Reddingsmiddelen(2)

Wil je een reddingsmiddel kopen voor persoonlijke valbeveiliging? Bekijk hieronder ons aanbod met diverse uitvoeringen. Een stahulp past op iedere harnasgordel en geeft de hulpverleners meer tijd voor de redding. Welk reddingsmiddel daarvoor het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van de locatie. Neem voor een vrijblijvend advies contact op met onze service afdeling.

Reddingsmiddelen voor persoonlijke valbeveiliging kopen

Met de aanschaf van een reddingsmiddel voor persoonlijke valbeveiliging bij Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Je hebt daarbij een ruime keus uit de productlijnen van Protecta en Sala die door 3M worden ontwikkeld en geproduceerd. 

Afhankelijk van de situatie kan je verschillende reddingsmiddelen gebruiken om iemand weer in veiligheid te brengen na een val van hoogte. Daarbij is het belangrijk dat de redding zo snel mogelijk wordt uitgevoerd en het slachtoffer in een veilige situatie wordt gebracht. Met een stahulp die je aan je harnasgordel kan bevestigen voorkom je druk in liezen en verklein je de kans op een suspension trauma. Hierdoor wordt je bloedsomloop minder of niet verstoord en is er meer tijd om de redding uit te voeren. Zorg ervoor dat je een reddingsituatie ook regelmatig oefent, zodat je in een noodsituatie direct kunt handelen. Welk reddingsmiddel daarvoor het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van de locatie. Neem voor een vrijblijvend advies contact op met onze service afdeling.

Kies de meest geschikte persoonlijke valbeveiliging voor jouw werk

Naast de reddingsmiddelen hebben we een ruime keus uit diverse harnasgordels, verbindingsmiddelen en ankermiddelen. Daarnaast vind je bij ons een breed aanbod van valbeveiligingsmiddelen voor gereedschap.  Alle materialen zijn met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan de nieuwste Europese productnormen. In onze webshop vind je de meest gekochte producten. Ben je echter op zoek naar een specifieke toepassing, neem dan contact op met onze service afdeling voor een vrijblijvend advies.

Weet je nog niet precies welke persoonlijke valbeveiliging je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids voor praktische tips bij je aankoop.