Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Accessoires en uitbreidingen(43)

Ben je op zoek naar een uitbreiding voor je steiger? Bekijk dan hieronder ons complete aanbod van aanvullende accessoires voor je steiger. Maak gebruik van de filterfunctie op onderdeel om snel de gewenste uitbreiding voor je steiger te selecteren.

Heb je een vraag over welke accessoire het meest geschikt is voor jouw steiger, twijfel dan niet en neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies. Bellen kan ook tijdens kantooruren op 010 - 514 00 75

Meer lezen

Aanvullende accessoires kopen voor je steiger

Met een accessoire als een uitwijkconsole, loopvloer of doorloopframe kan je makkelijk het werkbereik van je steiger vergroten. Een dakkapel ligt vaak verder van de gevel en is dan niet goed bereikbaar vanaf de rolsteiger. Wil je goed voor je werk staan dan is een uitwijkconsole een ideale aanvulling op rolsteiger.

Wil je een specifiek onderdeel van je rolsteiger, zoals een platform, frame of schoor vervangen of ben je op zoek naar onderdelen voor een extra slag, ga dan naar het overzicht met specifieke rolsteiger onderdelen. Zorg er wel voor dat je onderdelen uit dezelfde productlijn aanschaft. De onderdelen hebben verschillende eigenschappen en kunnen niet altijd even zwaar belast worden. 

Weet je nog niet precies welk type steiger onderdelen je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.