Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ladders

Wil je een ladder kopen voor professioneel gebruik? Hier vind je een ruim aanbod enkele ladders, opsteekladders, reformladders, schuifladderstelescopische ladders en dakladders. De meeste ladders worden direct tegen de gevel gebruikt of als toegang naar een verdieping of een dak. Reformladders en vouwladders kunnen ook vrijstaand gebruikt worden. De dakladder heeft verhoogde treden en een nokhaak voor gebruik op een schuin dak. Alle ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids.

Professionele ladder kopen

Met een ladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een ladder die past bij jouw werkzaamheden. Alle ladders langer dan 3m (ca. 12 sporten of meer) worden, conform de Europese norm EN-131, standaard geleverd met een basisverbreding (stabilisator of uitgebogen bomen) voor extra zijdelingse stabiliteit en optimale veiligheid tijdens het gebruik.

Diverse soorten ladders

De enkele ladder is simpel en makkelijk te gebruiken. De ladder bestaat uit één deel en is verkrijgbaar in werkhoogtes van 3,9 tot 6,1m. Deze ladder is ideaal als tijdelijke toegang tot een verdieping bij nieuwbouw en renovatie projecten.

De opsteekladders van Skyworks zijn verkrijgbaar als 2-delige ladder in diverse uitvoeringen. De robuuste Premium ladders hebben een blauwe coating en zijn ideaal voor schilderwerk. Voor bouw en renovatie werk is de Primus opsteekladder een goede keus. Deze is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen (2x10, 2x12 en 2x14). 

De Premium reformladder met uitgebogen bomen en blauwe coating is een van de meest populaire ladders onder de schilders. De meest gekochte uitvoering is de 2x12 met een uitgeschoven lengte van 6m. De reformladder heeft als extra voordeel dat deze zowel als opsteek maar ook vrijstaand gebruikt kan worden. De Premium ladders zijn verkrijgbaar in 2- en 3-delige uitvoering met een werkhoogte variërend van 5,8 tot 10m

Wil je makkelijk een grotere hoogte kunnen overbruggen dan is de schuifladder de ideale keus. Deze ladders hebben een touw waarmee het ladderdeel eenvoudig is uit te schuiven tot een lengte van maximaal 9,2m. De Premium ladders hebben een verstelbare stabilisator die zorgt voor extra zijdelingse stabiliteit en optimale veiligheid tijdens het gebruik. En na gebruik kan de ladder weer compact worden opgeborgen.

De telescopische ladder is ideaal wanneer je weinig ruimte hebt om de ladder op te bergen. Door het speciale inschuifmechanisme is een ladder van 15 sporten op te bergen als een pakketje met een lengte van nog geen 1m. Hierdoor kan je de ladder in iedere auto makkelijk meenemen. De X’Tenso ladders zijn extra compact op te bergen door de inschuifbare stabiliteitsbalk.

De dakladder is speciaal ontworpen voor gebruik op een schuin dak. De ladder heeft verhoogde sporten waardoor deze goed is te belopen. De robuuste haak aan de bovenzijde zorgt ervoor dat ladder stabiel blijft liggen en verdeelt de druk gelijkmatig over de dakpannen. De dakladder is ideaal voor het schilderen van de zijkanten van een dakkapel en het installeren van zonnepanelen.

Hoeveel sporten heeft mijn ladder nodig?

Hoeveel sporten je nodig hebt is afhankelijk van de uitvoering van je ladder en waar je deze voor wilt gebruiken. Niet alle ladders hebben dezelfde afstand tussen de sporten en ook de overlap tussen de delen kan verschillen. En je hebt een andere lengte ladder nodig wanneer je deze gebruikt om op te werken of als toegang naar een andere verdieping. Kijk daarom altijd naar de uitgeschoven lengte en werkhoogte bij het kopen van een ladder. Met behulp van deze tabel bepaal je de juiste lengte van de ladder die je nodig hebt.

Welke laddersloffen passen onder mijn ladder?

Voor het vervangen van de sloffen van je ladder kan je het best de kokermaat opmeten. In de webshop vind je een overzicht van alle beschikbare maten. Weet je het type ladder die je hebt? Dan kan je ook via de keuzewijzer de juiste ladderslof terug vinden en direct bestellen via de webshop.