Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Telescopische ladder(3)

Wil je een telescopische ladder kopen voor professioneel gebruik? Hieronder vind je diverse lengtes met werkhoogtes die variëren tot 5,3m. De 15 sports telescoop ladder is met zijn maximaal uitgeschoven lengte van 4,4m de grootste uitvoering die je in Nederland kan vinden. Alle ladders zijn standaard voorzien van een inschuifbare stabiliteitsbalk voor extra zijdelingse stabiliteit en optimale veiligheid tijdens het gebruik. 

Meer lezen

Professionele telescopische ladder kopen

Met een telescopische ladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. 

De telescoop ladder is ideaal wanneer je weinig ruimte hebt om de ladder op te bergen. Door het speciale inschuifmechanisme is een ladder van 15 sporten op te bergen als een pakketje met een lengte van nog geen 1m. Hierdoor kan je de ladder makkelijk in iedere auto meenemen. De X’Tenso ladders zijn extra compact op te bergen door de unieke inschuifbare stabiliteitsbalk.  

Kies de meest geschikte ladder voor jouw werk

Naast de telescopische ladders hebben we een ruim aanbod enkele ladders, opsteekladders, reformladders, schuifladders, vouwladders en dakladders. De meeste ladders worden direct tegen de gevel gebruikt of als toegang naar een verdieping of een dak. Reformladders en vouwladders kunnen daarnaast ook vrijstaand gebruikt worden. De dakladder heeft verhoogde treden en een nokhaak voor gebruik op een schuin dak. Alle ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.  

Hoeveel sporten heeft mijn ladder nodig?

Hoeveel sporten je nodig hebt is afhankelijk van de uitvoering van je ladder en waar je deze voor wilt gebruiken. Niet alle ladders hebben dezelfde afstand tussen de sporten en ook de overlap tussen de delen kan verschillen. Ook heb je een andere lengte ladder nodig wanneer je deze gebruikt om op te werken of als toegang naar een andere verdieping. Kijk daarom altijd naar de uitgeschoven lengte en werkhoogte bij het kopen van een ladder. Met behulp van deze tabel bepaal je de juiste lengte van de ladder die je nodig hebt.