Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Voor iedere hoogte een oplossing

Wie professioneel op hoogte werkt, doet dit uiteraard graag veilig en efficiënt. De keuze van de juiste middelen bepaalt daarbij in belangrijke mate of je dit ook daadwerkelijk weet te realiseren. Daarvoor beschikken wij over een zeer breed assortiment steigers, hoogwerkers en hangbruginstallaties. Deze kun je voor kortere of langere tijd bij ons huren en indien gewenst leveren wij deze ook gebruiksklaar aan je op. Hierdoor heb je zelf geen omkijken meer naar het montagewerk en kun je op het afgesproken tijdstip direct aan de slag met jouw eigen werkzaamheden.

Werkopname - efficiënte inzet van materieel

In voorbereiding hierop doen wij altijd in overleg met jou een werkopname, waarna je een uitgebreid advies van ons ontvangt over de meest optimale huur oplossing voor jouw werkzaamheden. Wij worden daarbij niet beperkt tot de keuze uit of een steiger, of een hoogwerker, of een hangbruginstallatie. Omdat je bij ons een totaal pakket aan toegangsmiddelen kunt huren, heb je altijd de beschikking over de meest ideale mix van steigers, hoogwerkers en hangbruginstallaties.

Montage - direct aanslag met je eigen werk

Voor aanvang van de werkzaamheden maken wij heldere afspraken met je over de inzet van het materieel en de momenten van (ver)plaatsing. Onze ervaren monteurs zorgen voor een snelle montage, waarbij zij ervoor zorgen dat de bewoners zo weinig mogelijk overlast van de werkzaamheden hebben. Ben je klaar met je werkzaamheden? Dan halen wij de materialen weer voor je weg en kun je direct door naar de volgende klus.

Veilig werken op hoog niveau - ISO / VCA gecertificeerd

Veiligheid staat bij ons voorop. Dit geldt zowel voor jouw veiligheid als voor de veiligheid van onze eigen medewerkers. Ons kwaliteitssysteem is ISO-9001 gecertificeerd en garandeert dat je altijd met deugdelijk en gekeurd materieel werkt. Steigers en hangbruggen worden na controle voorzien van een groene kaart waardoor duidelijk zichtbaar is dat deze zijn vrijgegeven voor gebruik. Onze VCA certificering waarborgt dat onze monteurs regelmatig worden bijgeschoold, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de meest veilige montagemethodes.

Wil  je weten hoe je jouw werkzaamheden op hoogte het meest efficiënt kunt uitvoeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende werkopname.