Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Verbindingsmiddelen(11)

Wil je een vallijn met een schokdemper, lijnklemsysteem of automatische valstopapparaat kopen voor persoonlijke valbeveiliging? Bekijk hieronder ons brede aanbod met diverse uitvoeringen. Welk verbindingsmiddel het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden is sterk afhankelijk van de locatie. Let daarbij onder andere op de vrije valhoogte en de positie van je ankerpunt. Kijk voor meer praktische tips in de koopgids.

Verbindingsmiddelen voor persoonlijke valbeveiliging kopen

Met de aanschaf van een vallijn met een schokdemper, een lijnklemsysteem of een automatische valstopapparaat voor persoonlijke valbeveiliging bij Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Je hebt daarbij een ruime keus uit de productlijnen van Protecta en Sala die door 3M worden ontwikkeld en geproduceerd en UNYC dat exclusief door Skyworks op de Nederlandse markt worden gebracht. 

Er is een brede keus uit diverse verbindingsmiddelen. In de basis zijn er echter 3 verschillende uitvoeringen : een vallijn met een schokdemper, een lijnklemsysteem en een automatische valstopapparaat. Afhankelijk van de uitvoering varieert de bewegingsvrijheid van 1,5m tot meer dan 50m. Welk type je het best kan gebruiken is sterk afhankelijk van de locatie en het soort werk dat je uitvoert. De positie van je ankerpunt, de grootte van je werkgebied en de beschikbare vrije valhoogte zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. In de koopgids lees je meer tips voor de selectie en aankoop van je verbindingsmiddel.

Kies de meest geschikte persoonlijke valbeveiliging voor jouw werk

Naast de verbindingsmiddelen, zoals vallijnen met een schokdemper, lijnklemsystemen en automatische valstopapparaten, hebben we een ruime keus uit diverse harnasgordels, ankers en reddingsmiddelen. Daarnaast vind je bij ons een breed aanbod van valbeveiligingsmiddelen voor gereedschap.  Alle materialen zijn met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan de nieuwste Europese productnormen. In onze webshop vind je de meest gekochte producten. Ben je echter op zoek naar een specifieke toepassing, neem dan contact op met onze service afdeling voor een vrijblijvend advies.

Weet je nog niet precies welke persoonlijke valbeveiliging je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids voor praktische tips bij je aankoop.