Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Telescopische steiger(1)

Wil je een telescopische steiger kopen voor professioneel gebruik? Bekijk hieronder ons complete aanbod. De steiger is door één persoon binnen een paar minuten op te bouwen en na gebruik weer compact op te bergen. Deze steigers zijn ideaal voor inpandige installatie- en onderhoudswerkzaamheden bij kantoren, scholen en ziekenhuizen.

Professionele telescopische steiger kopen

Met een telescopische steiger van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De steigers zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een steiger die past bij jouw werkzaamheden. 

De telescopische steiger is ideaal voor inpanding gebruik en is binnen een paar minuten eenvoudig op te bouwen door één persoon. Omdat de steiger uit één geheel bestaat, is hij makkelijk te verplaatsen en hoef je niet met losse onderdelen te sjouwen. De telescopische steiger is verkrijgbaar in diverse werkhoogtes tot 4,8m.

Kies de meest geschikte steiger voor jouw werk

Naast de telescopische steiger hebben we een uitgebreid aanbod rolsteigers, schilderstellingen, gevelsteigers en doorwerksystemen. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.