Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De professionele Skyworks steigers 

Met een steiger van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De steigers zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een steiger die past bij jouw werkzaamheden. 

Diverse soorten steigers

In ons ruime assortiment vind je verschillende soorten steigers. De rolsteiger is de meest gekochte soort steiger. Hiermee is een bijvoorbeeld een eengezinswoning goed bereikbaar te maken, maar ook voor hogere panden is deze steigersoort geschikt. Deze soort aluminium steiger staat stabiel en is makkelijk uit te breiden voor extra werkruimte. Voor schilderwerk aan een dakkapel kan je een uitwijkconsole aan de steiger koppelen. Daarnaast voldoen al onze rolsteigers aan de nieuwe opbouwvoorschriften waarin het gebruik van een voorloopleuning wordt verplicht. 

De telescopische steiger is ideaal voor inpandig gebruik. Deze soort steiger is makkelijk te verplaatsen zonder met losse onderdelen te hoeven sjouwen en is daarnaast binnen een paar minuten eenvoudig op te bouwen door één persoon. Ook de schilderstelling is relatief makkelijk op te bouwen. Deze steiger is speciaal ontwikkeld voor projectmatig onderhoud aan eengezinswoningen. In combinatie met loopvloeren is een blok woningen zonder te verankeren snel in te steigeren voor renovatiewerkzaamheden.

Verder hebben we in ons assortiment ook nog gevelsteigers. Deze steigers zijn ideaal voor projectmatig onderhoud aan de buitenkant van een pand. Deze steiger is snel op te bouwen en het R200 steiger systeem heeft een extra breed platform van 730mm en een ruime luikopening. 

Verschillende soorten steigermateriaal

Bij ons kun je niet alleen terecht voor hele steigers, maar ook voor ander steigermateriaal, zoals onderdelen voor steigers. Hieronder vallen bijvoorbeeld opbouwframes, kantplanken of platforms. Daarnaast hebben we verschillende accessoires en uitbreidingen voor steigers. Nuttige producten in deze categorie zijn onder andere uitwijkconsoles en loopvloeren. Ook een steigeraanhanger vind je tussen deze producten. 

Verder hebben we doorwerksystemen in ons assortiment. Hieronder valt afscherming voor op steigers. Deze afscherming beschermt je beter tegen het weer als je op een steiger werkt, waardoor je makkelijker door kunt werken. 

Steigers kopen?

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids met praktische tips die je helpen bij het maken van de juiste keus voor de aankoop van je nieuwe steiger, neem contact met ons op of kom langs bij één van de Skyworks-dealers.

Heb je in ons assortiment wel al een steiger gevonden die perfect aansluit op je behoeften? Dan bestel je deze eenvoudig bij Skyworks. We leveren in heel Nederland. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor steigerverhuur. Vraag naar de mogelijkheden of bestel je nieuwe steiger bij Skyworks!