Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Steigers(203)

Wil je een steiger kopen voor professioneel gebruik? Selecteer eenvoudig via de filters de uitvoering en werkhoogte waarvoor je de steiger wilt gebruiken en bekijk hieronder het volledige aanbod van de voor jou geselecteerde steigers.

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids met praktische tips die je helpt bij het maken van de juiste keus voor de aankoop van je nieuwe steiger. 

Meer lezen

Professionele steiger kopen

Met een steiger van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De steigers zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een steiger die past bij jouw werkzaamheden.

Rolsteiger

De brede aluminium rolsteiger met een platformhoogte van 6m is de meest gekochte steiger. Hiermee is een eengezinswoning goed bereikbaar te maken, maar kan ook hoger opgebouwd worden voor buiten gebruik tot een werkhoogte van 10m. De brede rolsteiger staat lekker stabiel en is makkelijk uit te breiden met een 2e platform voor extra werkruimte. Voor schilderwerk aan een dakkapel kan je een uitwijkconsole aan de steiger koppelen. Een steigeraanhanger is ideaal om je steiger materiaal direct op te bergen en makkelijk te vervoeren. Alle rolsteigers voldoen aan de nieuwe opbouwvoorschriften waar het gebruik van een voorloopleuning wordt verplicht.

Lees hier meer over de verschillende uitvoeringen.

Telescopische steiger

De telescopische steiger is ideaal voor inpanding gebruik en is binnen een paar minuten eenvoudig op te bouwen door één persoon. Omdat de steiger uit een geheel bestaat is hij makkelijk te verplaatsen en hoef je niet met losse onderdelen te sjouwen. De telescopische steiger is verkrijgbaar in diverse werkhoogtes tot 4m.

Schilderstelling

De schilderstelling is speciaal ontwikkeld voor projectmatig onderhoud aan eengezinswoningen. Deze steiger is met een minimaal aantal onderdelen op te bouwen. Vanaf de werkvloer is de 1e verdieping inclusief de zij- en onderkant van de goot goed bereikbaar. In combinatie met loopvloeren is een blok woningen zonder te verankeren snel in te steigeren voor renovatiewerkzaamheden.

Gevelsteiger

Voor projectmatig onderhoud aan de buitenkant van een pand is een gevelsteiger ideaal in gebruik. Met de standaard 2m frames en de systeemleuning is deze steiger snel op te bouwen. Het R200 steiger systeem heeft een extra breed platform van 730mm en een ruime luikopening. Met een console aan de binnenzijde kan ook altijd makkelijk een raam worden open gezet.

Doorwerksysteem

Met een doorwerksysteem op je steiger voorkom je stilstand door slecht weer. Een regenscherm zet je eenvoudig in een dakgoot over je ladder of rolsteiger. Het scherm houd niet alleen de regen tegen, maar voorkomt ook direct zonlicht op je schilderwerk, waardoor je meer tijd hebt voor de verwerking.